Select your timezone: Select
fanimani

Pegula - Van Uytvanck

08/31 16:00
Added 2015/08/29 17:23 | 0 thanks
  • Yes: 25.8%
  • No: 12.9%
  • No Opinions: 61.3%
  • Voted: 62

Pick: Van Uytvanck (-1,5) @105 9/10 -9.00

Aplinkybės nėra iki galo aiškios, bet pagunda man čia paprasčiausiai per didelė.
Pradėkim nuo to, kad Pegula čia atrodo atsiradusi labai netikėtai arba įvyko kažkokia neįtikėtina jos kaip tenisininkės transformacija. Kvaluose ji praėjo Gasparian kaip visiškas underdogas. Net po to kai Pegula laimėjo pirmą setą, live už Gasparian pergalę buvo vos 1.5. Kitaip tariant, visažiniai bukai ja visiškai netiki. Kaip sakė klasikas, - "gal ir viskas gerai, bet minčių kyla įvairių". (NB Pegulos tėtis yra multimilijonierius Bufalo Sabres savininkas. Tėtis, beje, ne taip seniai pasamdė dukrai ir buvusį Šarapovos trenerį- galbūt čia jo įtaka pasireiškė.) Paskutiniame kvalų rate gavo Melanie Oudin, nuo kurios normaliomis sąlygomis turėtų kristi, tačiau Oudin atrodė visiškai nuvaryta dieną prieš įvykusiame 3 valandų mače. Taigi, vienaip ar kitaip Pegula šlovingai prasiveržė į US Open.
Pirmame rate ji ten sutiks labai neblogą ir labai ryžą van Uytvanck. Manau, normaliomis sąlygomis už van Uytvanck turbūt būtų duodama 1.25-1.35. Tačiau sąlygos nėra normalios - van Uytvanck vasarą yra gavusi šlaunies traumą. Bandymai grįžti buvo nesėkmingi, o paskutiniame savo mače ji nusiėmė vos po trijų geimų.
Mano versija, kad van Uytvanck nenorėjo rizikuoti prieš US Open, todėl netesė mačo vos pajutusi skausmą. Jeigu problema būtų buvusi rimtesnė, ji turbūt nebūtų net ėjusi į kortą.
Taigi, čia turime praktiškai vienodus koeficietus duotus iš esmės skirtingo lygio tenisininkėms. Man nuojauta sako, kad verta remti van Uytvanck su minusiniu hc. Jeigu trauma nepasireikš, Pegula bus įveikta. Šį pusmetį ją jau įveikė tokie nonames kaip Hibino, Vickery, Lao, net ir Date-Krumm.
Jeigu traumos problema pas Alison rimta, ji gali vėl nusiimti ir tuomet statymas būtų prilygintas 1.
Na, maždaug tokie pamąstymai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)