Select your timezone: Select
zalatorius

Svedija - Slovakija

06/11 14:30
Added 2015/06/11 08:46 | 3 thanks
  • Yes: 23.1%
  • No: 34.6%
  • No Opinions: 42.3%
  • Voted: 52

Pick: Slovakija @237 7/10 +16.59

Be jokiu abejoniu geriausias siu metu statymai.com prognozyrius, maximaliai uzpliusaves tiek unitu, tiek ir auksta +30 procentu yielda siais metais laikydamas, kiekviena 2015 metu menesi baigdamas bent jau su +20% ROI, nusprende jau septinta diena is eiles pasidalinti savo isminties perlais ir parodyti gerbiamiems tinklapio lankytojams kaip reikia mastyti lazinantis. Zinoma, is tokiu zalatoriaus panegiriku sau galima saipytis, galima pykti, galima juoktis, bet niekas nepaneigs, kad verta atkreipti demesi i zalatoriaus pasirinkimus 😉
Siandien, kaip iprasta atsikeles 5h ryte, zalatorius isanalizavo Women EuroBasket'a ir pamate daugelio komandu potencialia ateiti!
Ir turi pranesti (kaip koks sinoptikas 😄) liudna zinia svedziu gerbejams, kad pas svedes birzelio vidury greiciausiai apsilankys prasta karma... (Cituojant mano mėgstamos knygos žodžius - Vieniems šis žodis kelia nemalonias asociacijas, skamba bauginančiai, skeptikams kelia šypseną. Žodis „karma" kilęs iš sanskrito kalbos ir reiškia veiksmą, pasekmes. Tai visatos priežasties ir pasekmės dėsnis. I. Niutonas šį dėsnį suformulavo kaip veiksmo ir atoveiksmio dėsnį. Biblijoje skaitome Kristaus žodžius: „Ką pasėsi, tą ir pjausi."
Ar žinome juos, ar ne, ar tikime jais, ar ne, visatos dėsniai vienodai veikia tiek krikščionis, tiek budistus, tiek ir netikinčius. Karmos dėsnis apima visus žmogaus egzistencinius lygmenis. Visi veiksmai, jausmai, žodžiai, mintys, emocijos, paskleistos į aplinką, tokia pat forma grįžta atgal, kai susidaro tam tinkamos sąlygos.) Tai va, sakyciau kad svedes siame cempe bus susipykusios su savo karma/sekme/likimu, vadinkite kaip norite. Nors galbut jos siandien islos, bet nuo likimo, kaip sakant, nepabegsi ir tada teks pralaimeti lietuvems, vengrems ir aisku ispanems. Anyway, statyma reikia imti jau dabar.
Is esmes, tai pagrindine pasirinkimo priezasti jau parasiau. Taciau turbut reikia ir kokiu nors formaliu, masovcikams suprantamesniu argumentu! Na tai sudeciu siaip nezinau, cia taikau principa "maziau zinosi, ramiau miegosi". Kas del pasirengimo ciklo, tai svedes laimejo 5 ir gavo tik 2 macus, o slovakes laimejo vos 2 ir gavo net 8. Na bet manau slovakes per draugiskas naudojo apgaulinga taktika bandydamos suklaidinti varzoves savo dirbtiniu silpnumu. Moterys retai racionaliai ir logiskai elgiasi. Siaip, jei imant apskritai, tai svedes visai neseniai iskilo kaip gero lygio rinktine, 5 metus atgal koeficientai butu priesingi. Slovakes geras krepsinio tradicijas turi, moterys Eurolygoje pastoviai kapojasi su rusiu/turkiu super klubais, tad cia ir manau pakovos. Ir nepaisant to kad slovakes galbut, ekspertu zodziais tariant "atsiveze ne pirmo pajegumo rinktine"... Ne esme cia tos zaidejos.
Didziausias statymo minusas sakyciau yra tas, kad zalatorius vakar stipriai uzpliusavo visur kur tik beraso savo statymus. Nu ir aisku kad cia moterys ir ju taip paprastai nesupaisysi. Nu bet toki kofa mielai prikabinsiu. Sekmes 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)