Select your timezone: Select
fanimani

Phoenix - San Antonio

06/06 02:00
Added 2015/06/04 18:58 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 16

Pick: Under (Phoenix under 82,5) @-108 8/10 +7.44

Ryt naktį prasidės naujas WNBA sezonas. Mėginsiu čia pažaisti, gal pavyks kažkiek naudos iš to išpešti. Sezonas trumpas, - laukti ir stebėti nelabai yra kada, todėl mėginsiu iškart.

Trumpai apie kelis šio sezono ypatumus:
Prognozuojama, kad šįmet, kaip ir pernai, kova dėl titulo vyks tarp 2 komandų - Minnesotos ir Phoenix (tuo WNBA ėmė panašėti į Europos krepšinio lygas). Pernai jos buvo galva pranašesnės už kitas. Phoenix ypatingai stipriai atrodė - pralaimėjo tik 5 reguliariojo sezono rungtynes ir be ypatingo vargo laimėjo atkrintamąsias. Šįmet kiek didesni šansai duodami Minnesotai, kuri išlaikė pagrindą su MVP Moore, Augustus ir Whalen, plius įsigijo neblogą Ajsha Jones. Phoenix tuo tarpu šį sezoną neturės lyderės Taurasi, plius antra pagal svarbumą Grinner suspenduoda 7 pirmoms reg. sezono rungtynėms dėl muštynių namuose su savo sutuoktine (: kuri, beje, taip pat žaidžia WNBA - Tulsos komandoje. Phoenix įsigijo keletą naujų žaidėjų, todėl sezono pradžioje komandai gali reikėti kažkiek laiko susižaisti.
Antrasis lygos ešelonas - Atlanta, Čikago, Vašingtonas, LA - mėgins įsiterpti į šitą kovą. Manau, kad gali šį sezoną nustebinti Vašingtonas - man jie kažkiek panašūs į NBA Hawks - nėra žvaigždžių, bet atrodo gerai sukomplektuota komanda, rimtas treneris. Geriau nei pernai turėtų sužaisti Sietlas - jie gavo pirmą ir trečią biržos šaukimus; pernai buvo viena neblogai besiginanančių komandų,o naujokės turėtų sustiprinti puolimą.

Šitas statymas remiasi tuo kas aukščiau parašyta apie Phoenix - komanda gerokai atsinaujinusi, be dviejų pagrindinių žaidėjų, o čia dar pirmos sezono rungtynės. Manau, kad jiems duodama kiek per aukšta taškų linija. Nors pernai Phoenix žaidė itin galingai ir dažnai mesdavo over, tačiau prieš San Antonio daugiau nei ši linija įmetė tik kartą iš 4 žaistų (kitą kartą viršijo po pratęsimo). San Antonio šįmet be ilgametės lyderės Becky Hammond, kuri išėjo dirbt Popowičiaus padėjėja Spurs. Didelių planų neturi - kovos dėl vietos play-offs. Tikiuosi, kad mėgins čia kabintis ir nesiduos užmėtomos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)