Select your timezone: Select
lsubarakas4aukstas

Finals MVP - LeBron James

06/19 21:00
Added 2015/05/18 10:59 | 3 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 31.3%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 64

Pick: Finals MVP (NBA čempionatas 2014/2015. Naudingiausias finalo serijos žaidėjas L.James) @285 7/10 -7.00

Tikiuosi Cavs triumfo finale. Nors ir galimybes nedideles, nes nera K.Love, as vistiek tikiu, kad viskas imanoma, todel kodel gi nepabandzius. Nera daug ka rasyt, LeBronas yra komandos lyderis, laimejo 2 cempionu ziedus, abu kartus bufo finalu MVP, todel jei Cavs iskovos ziedus, neabejotinai finalo MVP butu isrinktas Jamesas. Cavs irode, kad gali atlaikyti tokias komandas, kaip Chicago. Dabar pries juos stoja Atlanta, #1 komanda rytuose, kurie vos susitvarke su Washingtonu, kur J.Wall zaide ne visus macus. Laimejus pries Vanagus, finale neabejotinai stoves GS Warriors, kur naudingiausias sezono zaidejas Curry, bandys irodyt, kad ne bereikalo buvo isrinktas MVP ir ne bereikalo ju komanda reg sezona baige #1 vakaruose. Bet, jei taip ivyktu, Lebrono puseje butu finalu patirtis, kuri galbut ir suveiktu pries nepatyrusi Curry & CO. Koef mane tenkina, bandau eiti su LBJ.
Papildyta:
Į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalą iškopusią „Golden State Warriors“ komandą sukrėtė skaudi netektis. Neribotam laikui iš rikiuotės iškrito vienas lyderių Klay Thompsonas.
Paskutinėse Vakarų konferencijos finalo rungtynėse galvą susižeidusiam 25-erių metų 201 cm ūgio gynėjui buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo blogiausia išvada – taikliarankiui nustatytas smegenų sutrenkimas.




Papildyta:
Klay Thompson did everything at practice on Monday and said he fully expects to play on Thursday.
Papildyta:
Kyrie Irving had successful surgery to repair his fractured left kneecap on Saturday morning.
He is expected to return to basketball activity in 3-4 months

Nu nezinau, kazkaip abejoju jau situo statymu.
Papildyta:
2-1, belieka ramiai pasiimti likusias namie varzybas ir ramu. 😋

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)