Select your timezone: Select
kookkai

Mayweather - Pacquiao

05/03 01:30
Added 2015/05/02 22:35 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 60.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 10

Pick: Mayweather (Mayweather KO/TKO/DQ) @520 3/10 -3.00

Prajuokino kolegu pasirinkimai, paremti arba delfio straipsniais, arba dokumentika apie Manny ))

Pats staciau uz sita ivyki, nors,manau, kad didesne tikimybe yra UD arba SD Floydo naudai, nes po 12 roundu, mano nuomone, teiseju sprendimas betkokiu atveju bus Floydo puseje.

Kodel Mayweatheris?

Dabar is faktu, Mayweatheris yra absoliuciai geriausias gynybinio plano boksininkas (ir tiesiog geriausias) planetoje ir toks pats geras counter-puncheris. Pacquiao atakuojancio plano kovotojas ir ,mano nuomone, jis per pirmus roundus mes viska, ka turi, i Floyda, o Floydas kaip visada, pirmus 1-2-3 roundus derinsis, o veliau dalimis isrinks. Tad sitas aspektas, mano nuomone, padidina KO galimybe

Del amziaus, taip Mayweatheris yra 2 metais vyresnis, bet Pacquiao patyre nepalyginamai daugiau zalos per savo karjera, vien nezmoniskas knockoutas kovoje su JMM kiek is jo ateme, kas gyvenime sportavo ar bent intensyviai domejosi kovos menais, supras apie ka as kalbu. Mayweatherio pagrindinis tikslas kovoje - kad i ji nepataikytu, o jau tada eiti i kontraataka. Vien tai bokso amziumi daro Mayweatheri jaunesniu.

Abu kovotojai sede, palyginti su savo piku 2010 metais, kai sita kova butu sugeneravusi dar didesne suma, nei siandien. Bet Pacquiao per ta laika ir buvo nutoles nuo bokso ir ziauriam nokaute ir siaip nepalyginamai labiau sedo uz Mayweatheri.

2010 metais cia favoritas butu buves Pacquiao ir manau, tada jis butu laimejes, o siandien, Floydas islauke ir prieme kova su Pacquiao, kai objektyviai jis yra aiskus favoritas, kaip ir deretu protingesniam verslininkui ir aiskiai protingesniam kovotojui.

As manau, kad Floydas duos Manny bokso pamoka ir tai bus arba vienapusiskas teiseju UD arba nokautas vielesniuose rounduose.

Tai tiek " target="_blank">embeded-image

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)