Select your timezone: Select
v_0

De Schepper Kenny - Fucsovics Marton

04/19 10:15
Added 2015/04/19 04:50 | 1 thanks
  • Yes: 45.0%
  • No: 5.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 40

Pick: Fucsovics Marton @-133 10/10 +7.50

Mačas sunkiai prognozuojamas, tad daug investicijų nevertas.
Prancūzas de Schepper niekad nepatiko kaip žaidėjas. Žaidžia visada nuo servo. Turi labai galingą servą tačiau jei pirmo nepataiko, tai antru meginimu kala irgi kaip pirmu, kadangi prie galo jis yra visiškai apgailėtinas. Mieliau pabandys padarys ACE ir suklys padarydamas DF, nei įžais, toks jau jis. Geriausi jo rezultatai ant kilimo(indoors), kur servas labai svarbus. Ant kitų dangų nieko neparodo, nes be servo jis visiškas niekas. Barsoj palyginus su kitais europos molio kortais, tai gal net priskirčiau vieną prie greitesnių, tad čia vienintelis plusas prancūzui.
Fucsovics patiko žaidimas 2010, kai žaidė jaunių grandslamus ir po truputi pradėjo rimčiau žaisti tenisą. Pradėjo nuo futurių, poto šoko i challenger, kur tikrai nepasišiukšlino, turi talento žaisti, bet bus max 50 raketė. Žaidėjas, kuris labai vargsta treniruotėse bei kortuose, kad vis tobulėtų ir tas yra pagirtina. Turi gan gerą servą, bei labai stiprų ir gan tikslų forehandą, su kuriuo renka dižiają dalį taškų.
Pirmą roundą prancūzas laimėjo prieš medį ir nepatyrusį michalicka, o Fucsovics įveikė vietinį serverį gimusį ant grunto Granollers pujolį.
Iš bendros statistikos, tai prancūzai savo geriausia tenisą rodo namuose, o ispanijoje niekad gerų rezultatų neparodo. Prancūzas čia ką ir rodys, tai eilini žaidimą, kuris eis nuo servo, o tada iškarto bėgs prie tinklo užbaigti. Jei servas neis, tai jis apsoliutus nulis. Jei fucsovic sugebės įžaisti bei prancųzui neis servas, tada turėtų jaunuolis pasimti pergalę, o kaip bus matysim.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)