Select your timezone: Select
fanimani

Clippers - Grizzlies

04/12 02:00
Added 2015/04/11 13:32 | 0 thanks
  • Yes: 23.1%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 53.8%
  • Voted: 26

Pick: Clippers (-8,5) @-110 8/10 -8.00

Labai nustebsiu jei Grizliai šiose b2b rungtynėse vaikys visus savo starterius. Vakar jie vargte išvargo pergalę prieš Jazz, pagrindas atidirbo daug ir šiandien juos arba ribos arba neišleis visai. Bent jau aš jų trenerio vietoje neleisčiau. Girdi, Jorgensai ! 😁
Kalendorius Grizliams šioje vietoje labai nepalankus. Šiandien b2b su Clippers, po dviejų dienų GSW. Man atrodo, kad daugiau šansų jie turės prieš GSW, kuriems šioje fazėje pergalės iš esmės dzin, tik Curry medžioja MVP.
Conley vakar nežaidė, nors jau ant grįžimo ribos. Spėju, kad praleis ir šiandien, bet mėgins išbėgti prieš GSW. Tony Alain irgi dar nepasirodys. Grizliai 6-4 paskutinėse 10 ir bendrai atrodo ne taip galingai kaip sezono pradžioje. Vakarykščiai vargai su Jazz tą patvirtina.
Rungtynės svarbios abiem komandom, bet aplinkybės palankios tik Clippers, kurie dabar pasiekę gerą formą, laimėjo paskutines 9 iš 10. Pergalėmis jie prisijungė prie Spurs ir Rockets kompanijos ir kėsinasi nustumti Grizlius žemyn turnyrinėje lentelėje iš antros gal net į 5 vietą. Gerai susiklosčius aplinkybėms, jie patys turi šansų pakilti iki antros vietos. Šiandien jie gauna idealias sąlygas prieš Grizlies, o po to dar lieka Nuggets namie ir Suns away - abi labai įveikiamos. Visi Clippers sveiki, praeitose grįžo ir Crawford.
Visa tai buvo ilga įžanga į banalią išvadą, kad Clippers šiandien turėtų laimėti ir greičiausiai padarys tą įtikinamai. Aišku, galima palaukti informacijos dėl tų kas žais/nežais. Tačiau tuomet hc gali dar labiau išaugti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)