Select your timezone: Select
barterman

Polansky P - Roitman S

10/21 21:30
Added 2009/10/21 21:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Polansky P F(-2.5) (Polansky P F(-2.5)) @-111 8/10 -8.00

Polansky Peter VS Roitman Sergio

Prognoze is Chiles, kur raketes surems Kanados ir Argentinos atstovai. taigi pirmajame rate Sergio iveike tevynaini Cristin Diego 6/2 6/2, taciau tai tenisininkas kuris i chalengerius lenda retai ir pagrinde sukasi future turnyruose. Tuo tarpu Peter pirmajame etape susitiko su savo skriaudiku Alvarez Diego, kuriam buvo pralaimejes pries maca du kartus. Sis kartas buvo visai kitoks ir cia kanadietis parode kur kas ir kaip. Nugaleta per du setus 6/1 6/4.
Pliusai - Minusai
1. Sergio visa sezona nenezaidzia sekmingai ir pergaliu-pralaimejimu balansas neigiamas 13/29. (-)
2. Jei jau tenisininkas kazka nuveikia pirmajame tai stabiliai krenta antrajame etape. (-)
3. Tenisininkas zaidzia arciau namu Argentinos klimatas bei visi siokie tokie veiksniai, taciau nelabai manau, kad tai turi itakos varzyboms(-/+)
4. Petras gera forma rodo jau nuo US Open, kur sugebeta perkopti Q ir pirmajame raunde pasipriesinta snd mane stiprei nuskriaudusiam Garcia. (+)
5. Tenisininkas zaidzia Pietu Amerikoje jau nuo rugsejo pradzios, todel cia turetu buti apsiprates (+)
6. Tenisininko priesininkai pries kuriuos kovota ir sukovota garbingai yra zymiai geresni nei sios dienos varzovas. Petras zaide Pablo Cuevas, Ventura Santiago, Zaballos, Mello, bei kitais gerais clay dangu specialistais. (+)

Verdiktas: Visi pliusai Peter snd pasiimti pergale, ir kodel to nepadarius kai kitoje korto puseje stoves stabilumu ir geru zaidimu nepasizymintis tenisininkas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)