Select your timezone: Select
prixz

Žalgiris - Galatasaray

02/25 17:45
Added 2015/02/25 15:06 | 1 thanks
  • Yes: 53.8%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 30.8%
  • Voted: 26

Pick: Žalgiris (Žalgiris -4.5) @-110 8/10 +7.28

Nelabai įsivaizduoju kaip tokioje situacijoje galima nepaimti Žalgiriuko minusinės,kuri yra tikrai menka. Žalgirio forma dabar tikrai labai gerai. Laimėta LKF taurė tikrai be labai jau didelio vargo. Ketvirtfinalis ir pusfinalis aplamai nėra ką šnekėti. Klubas įrodė,kad LKL reguliariam sezone su tomis pačiomis komandomis žaidžia visiškai be užsidegimo,nes rezultatai ten ir kovose dėl trofėjaus ženkliai skyrėsi. Finale patiestas Rytas,nors pirmosios minutės nieko gero ir nežadėjo. Žodžiu forma pasiekta tikrai gera. Pasikeitusi J.Anderson`o rolė komandoje,įsižaidęs W.Cherry. Nustebinęs S.Sander-Vene. Dabar komanda yra pakilime.
Svečiai iš Turkijos... Situacija dar nėra pasikeitusi. Komandai vis dar vėluoja atlyginimai. Komandą persekioja traumos. Galatasaray į Kauną atvyko ne pilnos sudėties. Su klubu net neatvažiavo C.Arroyo ir tai aišku yra pati rimčiausia netektis. Kaip kalbėjo M.Pocius,komanda net treniruotis normaliai negali,nes ne visada turi galimybę treniruočių metu žaisti 5x5. Prie minėto Arroyo greičiausiai prisidės ir dar krepšininkų,nes yra traumelių,apsinuodijimų. Komandos padėtis ir už aikštės ribų yra tikrai ne pati idealiausia. Jau turbūt daug kam žinoma,kad Atamanas gavo baudą už tai,kad sudavė savo komandos krepšininkui.
Žodžiu daug bėdų Turkų komandoje ir man čia tik Žalgiriukas. Beje pamiršau paminėti,kad Žalgiris prarado A.Gudaitį,tačiau didelės tragedijos tame nematau. Tuo labiau kai varžovas toks,kuriame priekinės linijos pranašumas dėl Gudaičio netekties išryškėti neturėtų. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)