Select your timezone: Select
zalatorius

Astana - CSKA

02/16 14:00
Added 2015/02/16 12:00 | 1 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 42.9%
  • No Opinions: 14.3%
  • Voted: 14

Pick: Astana (Astana +15) @-109 7/10 -7.00

Maciau yra pora prognozyriu kurie cia raso apie lengva CSKA pergale, bet pagal mane tai nieko lengvo cia nebus. Astana duobej paskutiniu metu buvo, daug pralaimejimu is eiles, kol galiausiai buvo atleistas treneris ir pasamdytas Butautas. Ir is karto jau kitose rungtynese Astana sutvarke pajegu italu Brindisi. Visgi sekanciose rungtynese patirtas pralaimejimas pries suomiu Bisons, bet as ta nurasau labiau atsipalaidavimui ir puikiai Bisons formai (Bisons pries tai iveike Enisey beveik ant 40 tasku, veliau nesunkiai sutvarke Volgograda isvykoje). Astana visumoj yra namu komanda jau eile metu su prastu zaidimu isvykose ir geru namie. Namuose ju maksimalus pralaimejimas buvo ant 16 tasku Zenitui. Kazakstane iveiktas Lokomotyvas, porakart Saratovas, nuo Khimky gauta 5 taskeliais. Klubai tikrai ne is silpnuju.
CSKA atvyksta tikrai ne geriausios formos. Nors paskutinese ir iveike Armani stipriai, bet italus Eurolygoje musa visi kas netingi. CSKA neskaitant maco su Armaniu is paskutiniu 5 rungtyniu 3 pralaimejo, kitose dviejose isvargo pergales po pratesimo ir 2 taskais. Isvykose CSKA velgi nieko gero nerodo - is paskutiniu 10 isvyku tokia fora muse tik 1 karta (pries sunkiai nuspejama Novgoroda).
Mano manymu tai cia matysim atkaklia kova. Dar pliusas tas kad Butauta skaitau geru specialistu ir puikiai skaitanciu varzovu zaidima. Tuo labiau pries CSKA Butauto klubai visad gerai pasirodo, galima prisiminti VEF'o gera zaidima pries ruselius. Tokia fora turi atlaikyt, sekmes kas palaiko 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)