Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Celta Vigo - Valencia

01/10 19:00
Added 2015/01/10 11:54 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 30

Pick: Valencia (0.0) @105 8/10 8.00

Apie Valencią rašiau ankstesnėje savo prognozėje. Prieš Espanyol'ą buvo sužaistas dar vienas puikus mačas, susikurta daug pavojingų progų, galėjo mačas pasibaigti ir didesniu skirtumu, tačiau įvartis iš nuošalės ir daug epizodų, kuriuose pritrūko tikslumo, pakišo jiems koją, tai padaryti. Užbaigti progas geriau komanda negalėjo ir dėl to, nes Valencia, nebūdingai sau, žaidė tik su vienu puolėju Negredo (9/1), mačas prieš Espanyol jam buvo labai neblogas, turėjo dvi labai geras progas įmušti įvarčius, pelnytas baudinys, forma po žiemos pertraukos tikrai nebloga ir manau artimiausiose rungtynėse padidės jo įmuštų įvarčių kraitis. Šiandien dėl traumų nežais puolėjas P. Piatti (14/3) ir saugas S. Feghouli (16/3), taip pat neteisingai nubaustas saugas J. Gaya (17/1). Šiandien, po nežaidimo taurėje, aikštėje jau galėsime pamatyti puolėją Rodrigo (15/1), gynėją S. Mustafi (13/3) ir pagrindinį vartininką D. Alves (16/0), jis buvo susižeidęs koją prieš Real Madridą. Prieš Espanyol'ą, svarbūs žaidėjai: puolėjas P. Alcacer (15/5), saugas A. Gomes (15/2) ir gynėjas Barragan (16/1) žaidė tik antroje mačo pusėje, tad kažkokio nuovargio jaustis tikrai neturėtų.
Celta Vigo per paskutines 10 rungtynių pralaimėjo 8 kartus, iškovojo pergalę prieš žemesnės lygos komandą ir kartą sužaidė lygiosiomis, rezultatai tikrai prasti. Nors komanda iš tikrųjų nežaidžia prasto futbolo, susikuriama daug progų, tačiau žaidėjų kritusi moralė ir nepasitikėjimas savimi daro savo. Žaidžiama labai neužtikrintai, geriausios progos įmušti įvarčius būna paleidžiamos vėjais. Šiandien puolimas bus dar silpnesnis, nes dėl kortelių nežais rezultatyviausias komandos žaidėjas puolėjas J. Larrivey (16/7), taip pat šiam mačui suspenduoti: gynėjas C. Planas (9/0) ir gynėjas G. Cabral (16/0).
Šiuo metų komandų formos skirtingos, Valencia atrodo kur kas geriau, Nuno Santo yra nuostabus treneris, kuris tikiu, kad komanda grąžins į čempionų lygą. Celta šiuo metu yra didelėje žaidybinėje duobėje, žaidėjams reikia pergalės, kad jie vėl pradėtų pasitikėt savimi, tačiau šiandien jų laimint nematau. Nežinau kodėl book'ai laiko juos favoritais, bet man toks variantas tinka.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)