Select your timezone: Select
vcpaulis

Juventus - Šiauliai

11/26 16:30
Added 2014/11/25 15:22 | 0 thanks
  • Yes: 43.8%
  • No: 22.9%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 96

Pick: Šiauliai (Šiauliai) @2.200 8/10 -8.00

Neabejotinai Šiauliai žaidžia aukštesnio lygio krepšinį, nors ir dabar rikiuojasi 6-toje vietoje, o Juventus 4-ti. Šiauliai praktiškai 3 rungtynes atidavė silpnesnėm už save komandom, nes centras Jucikas buvo traumuotas, o jis komandai reiškia labai daug, apskritai lkl'e yra labai sunkiai sustabdoma jėga, Čepukaitis tikrai nėra pajėgus jį sustabdyti. Šiauliai sezono starte neatrodė labai stiprūs, bet taip jau būna su gerom komandom, reikia laiko įsivažiuoti. Vien jau eurochallenge kaip atrodo, namie nugalėti tkrkai gera Jenisej komanda, išvykoj su Tsmoki susitvarkyta. Paskutiniam etape kovos davė vieniems iš Turkijos lyderių. Na viskas dėsninga, nes sudėtis surinkta tikrai stipri ir sezono gale neabejoju, kad rikiuosis 4toj vietoj.
Komandos jau buvo susitikusios Šiauliuose prieš mėnesį, tada Šiauliai net be Juciko nugalėjo 90-81.
na Juventus labai kovinga komanda, bet jai trūksta talento. Visas komandos žaidimas sukasi aplink R.Broudusą, prieš silpnas komandas jis ir pats žaidžia nuostabiai ir geresnius padaro komandos draugus, bet su stipresnėm jis tik skandina komandą. Komandoj Šikšnius, Buterlevičius, na neblogi žaidėjai, bet nestabilūs, jei neleisi jiem žaist savo žaidimo, iš rugntynių gali išeit ir su baranka taškų skiltyje.
Taip pat didelis faktorius bus Jucikas, Juventus neturi žaidėjo, kuris galėtų jį sustabdyti, Čepukaitis bus laužomas, Dabkus jau pasenęs ir lėtas, daugiau žaidžia ketvirtu.
Šiauliai man yra aukštesnio lygio komanda ir koeficientas tikrai vertas imti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)