Select your timezone: Select
Betting_expert

Federer Roger - Monfils Gael

11/21 15:00
Added 2014/11/21 01:12 | 1 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 6.3%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 32

Pick: Federer Roger (Federer) @-189 10/10 -10.00

Visi labai sureiksmina gyvos legendos traumuota nugara , as kaip ir sakiau kad jeigu jis los , tai reiskiasi gali losti , nes tikrai nerizikuotu susizeisti rimciau ir praleisti 2015m starta ir Australia Open. Federer puikius rezultatus rode Londone , traiske visus varzovus viena palei kito ir nepaliko vilciu niekam , kol nesusitiko su Wawrinka kuris maloniai nustebino geru zaidimu , bet iki galo neatsilaike. Tuo tarpu Monfils sezona gale , buvo retinamas traumu , vidury sezono buvo pasisakes kad nebejaucia meiles tenisui ir nebejaucia aistros losti , taciau grizo ir losia toliau , taciau rezultatai tikria nera puikus , isskirciau metu galo tik US Open ten jis parode nagucius , taciau nuo to laiko daug dienu prabego ir nemanau kad yra tokia forma kokia rode ten , taip kazkiek jis ja palaike nes zinojo kad teks losti finale , bet nepalyginamai Federer forma iki tariamos traumos buvo/yra be kalbu geresne, h2h 8-2 Maestro naudai , 4 varzybos buvo lostos ant grunto ir visos buvo Rogerio naudai , taip rytoj prancuzija palaikys savus , taciau Federer turi stimula losti del sito titulo , nes jo neturi dar iki pilvos savo kolekcijos , laimejus sita titula jis turetu visus imanomus titulus , o tai manau yra puiki motyvacija tiek sau tiek visai sveicarijai , nes kiekvienas praleistas sansas gali buti paskutinis sveicaru Maestro kuriam karjera eina po truputi i pabaiga , bet tokius "jaunuolius" pavaikyti gali drasiai ir nugaleti. “Obviously if I'm stepping out on the court, that means I can play,” said Federer. “That's most important.
“I'm just really pleased that I'm actually able to play tomorrow. I'll give it a go. Definitely looking forward to playing against Gael. I think he's a great player, very exciting to watch. I like to play against him, too.
“So things have been going very well for me the last week. It's been a difficult week, but I'm happy where I am today.”

Read more at daviscup.com/en/news/191...aspx#GVFMfBuffTEyQJzJ.99 cia linkas ka patys zaidejai galvoja apie busimas kovas , tai Federer aiskiai pareiske , kad jeigu esu cia tai GALIU zaisti. Federer sako , Federer zino ir nereikia isradineti dviracio sakant kad jis vidury matcho padarys retired. Gero vaizdelio Jums

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)