Select your timezone: Select
fanimani

GSW - Group winner

04/18 21:00
Added 2014/10/18 21:19 | 2 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 5.6%
  • No Opinions: 27.8%
  • Voted: 72

Pick: GSW @180 8/10 +14.40

Cia ilgalaike del Ramiojo vandenyno grupes Vakaruose. Kontorose ryskus favoritas laimeti grupeje numatytas Clippers, uz tai duoda tik 1.5 -1.6. Man atrodo, kad GSW jiems simet mes rimta issuki ir kad finale jie bus grupes virsuje.
Dabartiniai koeficientai remiasi pernyksciais rezultatais kur Clippers surinko 57, o GSW 51 pergales. Taciau siemet jegu santykis man regis yra pasikeites GSW naudai.
-GSW svarbiausi kadrai pasveiko, pernai ten pas juos istisai buvo lazaretas; nepaisant to virs 50 laimejo.
-Pasieme pora neblogu pakaitiniu veteranu - Livingstona, Barbosa, - jie reikalo negadins, po 15-20 min suzais;
-nepaisant neblogo sezono, pakeistas treneris, - kas rodo, kad ambiciju yra kilti auksciau nei pernai. Tai ka jis nuveike iki siol, teikia vilciu -ikisezoninese komanda atrodo itikinamai. Buvo meginimu rinkoje nusipirkti dar kazka stambesnio tipo Love - tas velgi liudija ambicijas (bet gal ir i nauda, kad nepavyko).

LAC as nieko panasaus nematau. Ten didziausias ivykes pokytis sakyciau yra klubo nusavinimas rasistiniu plepalu pagrindu ir nauju savininku atejimas. Tas inese sumaisties, turejo pakenkti mikroklimatui ir neaisku kiek tures kitu pasekmiu. Komandos zaidimui tokios nesamones gali tik kenkti. Taip pat LAC man atrodo seklesne nei GSW - kol Griffin ir Paul tempa - gerai. Jei neduok die kuris susizeis bus beda. Speju, kad pernykscio pergaliu skaiciais jie simet nepasieks.

Taip pat nepanasu, kad Suns, Kings ir, juolab, Lakers turetu sansu isiterpti i sia kova. Todel uz duodama tarifa verta meginti GSW.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)