Select your timezone: Select
Dž.L.Žuvėdra

PSG - Barcelona

09/30 18:45
Added 2014/09/30 15:29 | 0 thanks
  • Yes: 71.4%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 14.3%
  • Voted: 14

Pick: Barcelona @-104 7/10 -7.00

Čempionų lygos grupių etapas, susitinka Paryžiaus "Saint-Germain" ir "Barcelona" vienuolikės.
Čia einu su katalonų pergale, nes:
Ispanijos vicečempionai kol kas rodo tikrai gerą futbolą ir dar geresnę gynybą - nors ir nežaista prieš itin rimtus varžovus, tačiau vartus "sausus" išlaikyti 9 mačus iš eilės bet kuriai komandai yra įspūdingas pasiekimas. Žaidimas aikštės vidury kaip visad mobilus bei tikslus, kamuolį komanda laikyti moka turbūt geriau nei bet kuri kita. Puolamoji jungtis šiame sezone pradeda užtikrintai įsibėgėti.
"PSG" tuo tarpu geru žaidimu pasigirti negali: po aštuonių turų komanda Prancūzijos pirmenybėse rikiuojasi 4 vietoje (3 pergalės bei 5 lygiosios). Vienintelis tikrai neblogas mačas buvo sužaistas prieš "Saint-Etienne" futbolininkus, bet nereikia pamiršti, kad ten tris įvarčius surideno Ibrahimovičius, kurio šiandien aikštėje nebus dėl traumos. Kalbant apie Ibros nebuvimą - tai milžiniškas nuostolis Prancūzijos čempionams, vis dėlto aplink šį puolėją sukasi didžioji dalis "Saint-Germain" žaidimo. Negana to, gynybos viduryje trūksta ir Thiago Silvos bei wingerio Lavezzi. Pergalė, žinoma, svarbi abiems ekipoms - "PSG" privalo išbristi iš nesėkmių ruožo, o "Barcai" nepasinaudoti tokia proga ir įveikus nukraujavusius prancūzus beveik garantuotai užimti pirmą vietą grupėje būtų nuodėmė.
"Barca" irgi turi šiokių tokių nuostolių - į Paryžių nevyksta belgas T.Vermaelenas ir right-back'as Douglasas, bet šios netektys tikrai neatsiliepia taip skaudžiai kaip švedo nebuvimas "PSG" gretose ir pergalės pasiekti tai neturėtų sutrukdyti. Sėkmės ir gražaus futbolo, kolegos! 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)