Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Haugesund (Nor) - FK Sarajevo (Bih)

07/24 16:00
Added 2014/07/21 17:31 | 0 thanks
  • Yes: 74.2%
  • No: 6.5%
  • No Opinions: 19.4%
  • Voted: 62

Pick: FK Sarajevo (Bih) (0.0) @110 8/10 +8.80

Neabejotinai tai vienas geriausių Europos lygos klasifikacijos statymų. Nedaugžodžiausiu, komandų lygis skiriasi ryškiai. Tiesiog sunku patikėt, kad po paskutinio mačo už nulinę forą galime gauti tokį koeficientą. Sarajevo komandą remia Cardiffo savininkas, jie gavo kelis milijonus eurų iš jo ir šį sezoną Sarajevo komanda surinko tikrai solidžia komandą. Berbarovičius, buvęs nacionalinės rinktinės žaidėjas, Okičius, vienas geriausių Bosnijos lygos žaidėjų atvyko iš Valez komandos, Kovacevic, Cimirot, Bilbija visi buvę nacionalinės u-21 rinktinės žaidėjai, Velkovski buvo vienas geriausių Rabotnicki komandos žaidėjų, tikra įvarčių mašina Makedonijos lygoje, saugas Duljevič taip pat didelė ateities viltis ir geras žaidėjas, pernai Olimpic Sarajevo komandoje jis buvo vienas lyderių. Okič, Bilbija ir Velkovski yra puolėjai, labai greiti, techniški. Problemų dėl traumų nėra.
Haugesund žais namuose, bet nemanau, kad tai bus didelis pranašumas, vis dėl to tai mažas miestelis su kiek daugiau nei 30000 žmonių, klubas neturi įspūdingos istorijos, taip pat kaip ir aistringų fanų. Ši komanda Norvegijos pirmenybėse velkasi pačiame gale, tai yra 14 vietoje iš 16, tai yra iškritimo zona. Iš tikrųjų net nemanau, kad šis Europinis mačas jiems yra svarbus. Bosnijoje jie žaidė su daug atsarginės sudėties žaidėjų ir tikrai ne dėl traumų, kadangi už 3 dienų čempionato rungtynėse, išvykoje prieš Odd komandą buvo žaista pilnos sudėties. Tas pats scenarijus vyko ir pirmame etape prieš Velso komandą Airbus, tačiau dabar kovojama prieš daug stipresnį varžovą. Jų prioritetas Norvegija ir po kelių dienų po šio mačo jie turės svarbias rungtynes namuose prieš Start ekipą, kuri tikrai įveikiama, o taškų žūtbūtiniai reikia, kadangi nuo saugios vietos skiria tik įvarčių santykis, tačiau tiesioginiai priešininkai yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau. Šiame mače beveik neabejoju, kad vėl pamatysime maišyta sudėtį (atsarginiai/pagrindiniai), tokiu atveju aš būsiu labai tvirtai užtikrintas šiuo statymu. Nors ir buvo pralaimėta pirmame tarpusavio susitikime, tačiau rezultatas tikrai neatspindi kaip viskas vyko. Sarajevo komanda tiesiog dominavo, daugybė smūgių, kamuolio valdymas, visi žaidimo aspektai buvo jų pusėje, tiesiog buvo labai nesėkminga diena, varžovai gavo vieną progą pelnyti įvartį ir ja pasinaudojo, Sarajevo futbolininkai mačo pabaigoje buvo per daug sulindę į priešininkų aikštelės pusę, o tuo Norvegijos komanda pasinaudojo. Jei namų komandai būtų nors šiek tiek labiau pasisekę rezultatas galėjo būti triuškinamas jų naudai. Trisdešimt smūgių prieš du smūgius, keturiolika į vartų plotą prieš vieną, dvylika kampinių prieš vieną, visur pirmavo Sarajevo komanda.
Po praeito mačo tikrai negaliu įsivaizduot, kad vėl taip nesisektų bosniams, tad šiame mače matau tik svečių pergalę. Bukai po pralaimėjimo namuose duoda labai aukštą koeficientą už nulinę forą, tad būtina tuo pasinaudoti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)