Select your timezone: Select
julius

Anglija - Costa Rica

06/24 16:00
Added 2014/06/23 23:56 | 0 thanks
  • Yes: 52.8%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 36.1%
  • Voted: 72

Pick: Anglija @-116 10/10 -10.00

Turbut pats "Juodziausias arkliukas" siame turnyre - Kosta Rika. Pries turnyra siai komandai buvo prognozuojama paskutine vieta, o dabar ji jau uzsitikrinus 1-2 vieta grupeje ir taip pat kelialapi i kita etapa. Na, labai daug cia nepagudrausi, lyg ir galetu rinktis su kuo jiems palankiau zaisti,ir taip " nuspresti " det dideles pastangas i sias varzybas ar ne.. bet deja, jie zais pirmi ir nieko labai jie cia nepasirinks, jei zvelgt is sios puses..
Kad ir kaip bebutu, varzybos buvo nelengvos, gali buti duodama ir pailseti svarbiausiems zaidejams..Taskai jiems jau nebetaip rupi, o ir patys zaidejai turbut nelabai supranta kas vyksta, pasitikejimas jegomis lyg ir isauga, bet jis toks trapus, kad ivartis i ju vartus, ir komanda gali visiskai paluzti. Tad mano nuomone, jiems pralaimejimas butu net ir i nauda, nes dabar, jie gali pralaimeti, poto, deja jau nebegales, nes tuo atveju reikes vaziuoti namo..
Kitoje puseje turim anglus.. Komandai nenusiseke abejos varzybos, butu iskovoje bent viena taska, butu vilties, dabar deja 0 tasku kolkas ir atrodo gali detis lagaminus, vaziuot namo.. Atrodo zaidejai irgi neturi stimulo bezaist, o tuo labiau ir traumu nieks nenori. Komanda sudaryta gan jauna, ir dauguma zaideju, ypac puolimas bei saugai is zinomiausiu, bei daugiausia musanciu klubu anglijoj. Taip pat dabar vyksta tas kartu perejimas anglijoje, ir komandai labai svarbu kuo geriau susizaisti, igauti pasitikejimo komandos nariais, kurie tikiuosi isliks ir iki Euro Cempo,ir kito WC, tad sio cempionato baigimas be nei vienos pergales, man sunkiai tiketinas, motyvacijos zaidejams neturetu trukti, ir as dar nemaciau tu tikruju anglu, vis kazko jiems pritruko, vis negali pasakyti, kad siandien Anglai zaide puikiai.Tikiuosi po siandienos varzybu tai bus galima padaryti.
Ispanai irgi galejo jau vaziuot namo po antro etapo, atrodo tereikejo atstovet paprastai dar 90 minuciu, bet jie atstovejo ne siaip sau, anglai mano manymu padarys ta pati !

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)