Select your timezone: Select
Velnyys

Chalon(-6.5) - Pau Orthez

03/21 21:00
Added 2009/03/21 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Chalon -6.5 (Chalon -6.5) @-154 7/10 +4.55

Cia matau aisku favorita Chalon, kurie paskutiniu metu demonstruoja solidu zaidima ir siuo metu su dar dvejomis ekipomis dalinasi 6-8 vietas, taigi norint patekti i playoff ir uzimti ko aukstesne vieta, jie privalo iveikti silpna Pau kluba kuris siemet zaidzia labai prastai. Chalon sudetis pajegi, klubas turi praktiskai 8-9 lygiavercius zaidejus, o tai didziulis pliusas. Visu pirma is komandos isskirciau Boddicker kuris pernai zaide Ispanijoje ir buvo Valladolid klubo lyderis, Chalon klube jis vel zaidzia uztikrintai ir lb naudingai. Komandos legionierius Wright patenka i ne viena geriausiuju desimtuka, 2 pagal rez. perd, pirmas pagal perimtus kamuolius, net pagal blokuotus metimus, berods jis 5-6. Na isties universalus zaidejas, tiek puolime, tiek gynyboje zaidzia patikimai. I gimtine grizo ir Risacher apie kuri manau daug kalbeti nereikia, puikus snaiperis ir vel gi lb naudingas komandai, ne vien savo zaidimu, bet ir patirtimi. Isskirciau is komandos ir Harris, Schmitt, Braud kuris lb taikliai atakuoja is toli, apskritai visa Chalon komanda pasizymi aukstu pataikymo procentu is toli. Preitose rungtynese pries Besancon klube debiutavo Jefferson, per 17min pataike vieninteli mesta tritaski, atliko 2 rez. perd ir atkovojo 1 kamuoli, aisku nieko ispudingo, taciau neabejoju sis zaidejas bus naudingas komandai ir jis ja tik sustiprino.
Pau Orthez legendinis Prancuzu klubas, pries keleta metu dar zaides Eurolygoje, isgyvena sunkius laikus, uzima paskutine vieta ir lb realu, kad klubas kitamet zais ProB lygoje. Sudetis komandos kur kas silpnesne negu Chalon, branduoli sudaro jaunimas ir komandos geresni rezultatai laukia ateiti. Komandos lyderiu isskirciau aisku Page Dylan, jaunaji talenta Vaty ir pries menesi komanda papildziusi Digbeu. Na apie Pau esu rases ne karta, tiesiog klubas neturi daug lygiaverciu zaideju ,dauguma ju kaip minejau jauni, truksta klubui stabilumo ir patirties, isvykose jie zaidzia labai prastai ir cia matau tik itikinama Chalon pergale, isvykoje jie laimejo net 88:57

Be to lb gerai izurisi ir Pau under. Chalon gynyba puiki, namie jie praleidzia lb mazai tasku, tuo labiau Pau isvykose puolime neziba.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)