Select your timezone: Select
Velnyys

Dongbu Promy - ET LAND Blackslamer

03/13 12:00
Added 2009/03/13 12:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title ET LAND +5.5 (ET LAND +5.5) @-154 7/10 +4.55

Dongmu labai sekmingai pradejo sezona, neturejau praktiskai sau lygiaverciu varzovu ir deka gero starto jie uzsitikrino 1 vieta lygoje. Taciau klubas baigiantis reguliariajam sezonui iki kurio liko siai komandai du turai, iskaitant ir sias rungtynes, zaidzia ne itin gerai, bet tai is dalies suprantama, sezona ji pradejo pajegesnes sudeties, turejo pajegius legionierius WHite ir Okosa kurie buvo vieni naudingiausiu zaideju lygoje. Dbr kluba tempia vos ne du zaidejai: Daniels ir Kim Joo, retkarciais suziba vienas kitas vietinis zaiodejas. Klubo naujokas Wilkins zaidzia labai blankiai, nepritampa prie komandos. Taigi klubo forma siuo metu ne per geriausia.
Blackslamer dar pries gera menesi buvusi tarp autsaideriu, reguliaruji sezona baigia ispudingai. Is paskutiniu 10 rungtyniu laimetos net 9, tame tarpe ir pergale isvykoje pries Dongbu net 13 tasku skirtumu, nuo tu rungtyniu ir prasidejo ta pergaliu serija. Sudetis siuo metu tikrai nera silpnesne uz Dongmu. Komandos legionieirus Powell vienas geriausiu zaideju lygoje, zaidzia stabiliai ir lb naudingai. Kitas legionieirus Little gal ir nera toks rezultatyvus, taciau jis puikiai kovoja del atsokusiu kamuoliu ir lb sekmingai zaidzia gynyboje. Ispudingai paskutiniu metu zaidzia Seo, Janh-Hoon kuris sezona pradejo Kites ekipoje, ir jo atejimas i komanda smarkiai ja sustiprino.
Siuo metu ET LAND komanda pajegesne, demonstruoja kur kas geresni zaidima, kovoja del 3 vietos lygoje ir nemanau, kad siandien jie pralaimetu dideliu skirtumu. Verta rizikuoti imti ir paprasta pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)