Select your timezone: Select
Nano

Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes

03/12 02:30
Added 2009/03/12 02:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Goal Over 5.5 (Goal Over 5.5) @-114 6/10 -6.00

Du pralaimėjimus iš eilės patyres Chicago Blackhawks klubas priima puikią sportinę formą demonstruojančius Carolina Hurricanes ledo ritulininkus.

Abi komandos turi didelį puolimo potencialą. Čikagos klubas apskritai yra laikomas vienu labiausiai patobulėjusių klubų šiais metais. Tai yra gryna tiesa. Blackhawks vakarų konferencijoje užima 4-ąją vietą. Tačiau dar labiau dėmesį traukia tai, kad Blackhawks yra antoje vietoje visoje lygoje pagal vidutinį įmuštų įvarčių per rungtynes skaičių - vid. 3.28. Šis rezultatas prastesnis tik už Detroito Red Wings.
Nors paskutinėse varžybose Čikaga ir patyrė du pralaimėjimus iš eilės - juos galima paaiškinti. Pirmasis - 3:5 svečiuose nusileista Boston Bruins (viena lygos lyderių). Na o antrasis - iškart kitą dieną žaistos varžybos su pergalių trūkumą jaučiančiu, pailsėjusiu Avalanche klubu. Tačiau dabar situacija visai kitokia. Blackhawks labai reikalinga pergalė. Varžyboms pasiruošti jie turėjo laiko - ilsėjosi dvi dienas. Sportinio pykčio ir noro laimėti tikrai neturėtų pritūkti. Manau, kad šiandien pamatysime tikrąjį Čikagos komandos žaidimą, nors klube ir yra traumų. Energingas, labai greitas, atakuojantis ledo ritulys - būtent tai turi rodyti ši komanda, jei šiandien nori pergalės. Šiokia tokia problema komandai yra tai, jog pagrindinis Blackhawks vartininkas traumuotas.

Hurricanes, be abejo, dabar ant bangos. Ir dėl tos bangos labai prisidėjo puikus puolimas. Per paskutines 5 rungtynes vidutiniškai įmušta 5.2 įvarčio! Svarbu tai, kad Carolina neturi priežasties, kodėl turėtų šiandien nesistengti. Rytų konferencijoje dabar yra absoliuti sumaištis. Pavyzdžiui, 5 ir 9 komandas skiria viso labo 3 taškai. Taigi tinginiauti Carolinos klubas sau leisti neturi teisės.

Taigi visa tai susumavus, dar pridėjus didelį Blackhawks norą reabilituotis savo sirgalių akyse po skaudaus pralaimėjimo namie Coloradui, gana neužtikrintą pastarosiomis dienomis Čikagos atsarginio vartininko žaidimą. (dvi paskutinės varžybos - 10 praleistų įvarčių), Hurricanes puikų puolimą ir motyvaciją tęsti savo seriją ir kilti lentelėje aukščiau, galime laukti rezultatyvaus susitikimo.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)