Select your timezone: Select
Nano

Pittsburgh Penguins - Florida Panthers

03/11 01:30
Added 2009/03/11 01:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Goals Under 5.5 (Goals Under 5.5) @-101 5/10 -5.00

Ryto konferencijos lentelės kaimynų susitikimas. Pingvinai ant bangos, iškovotos jau šešios pergalės iš eilės. Paskutinė - svarbi pergalė išvykoje prieš Washington Capitals. Komandos žaidimas pagerėjęs lyginant su metų pradžia, smarkiai pagerėjo rezultatai gynyboje. Iš tų šešių pergalių, ketverios baigėsi underiais. Per penkias paskutines varžybas praleista vid. 2 įvarčiai - labai geras rezultatas gynyboje.

Floridos komanda taip pat demonstruoja gerą ledo ritulį, žaidžia gana stabiliai, žengia be ilgų pralaimėjimo serijų.

Šis mačas abejoms komandoms labai svarbus kovoje dėl geresnės pozicijos lentelėje. Abi komandos turi po tiek pat taškų. Pralaimėjimas bet kuriai iš jų reiškia svarbių taškų praradimą. Taigi galima tikėtis aršios, artimos, įtemptos, klampios įvykių eigos. Varžybos turėtų būti panašios į atkrintamąsias.

Vartininkai tiek Pitsburgo tiek Floridos žaidžia gerai, vėl gi turėtų būti įdomi jų akistata.

Kovo 5d. šios komandos jau buvo susitikusios Floridoje - rezultatas 4:1 Pingvinų naudai. Šiandien galima laukti dar mažiau rezultatyvaus mačo, kadangi Pingvinai grįžta namo po gana ilgos varžybų serijos išvykoje, kur buvo žaistas ne vienas sunkus mačas. 5 pergalių iš eilės serija turėjo kainuoti jėgų. Tai taipogi gali įtakoti šiandienos rezultatyvumą. Kaip jau minėjau, mačas didelės svarbos, abi komandos moka ir gali gintis, turi gerus vartininkus, tikrai nė viena pusė nesiruošia barstyti taškų, o tai leidžia tikėtis susikaupimo. H2H tarp šių komandų - 8 susitikimai, 6 underiai.

Gl.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)