Select your timezone: Select
Nano

New Jersey Devils - Calgary Flames

03/11 01:00
Added 2009/03/11 01:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title New Jersey Devils (moneyline) (New Jersey Devils (moneyline)) @-134 6/10 +4.48

Jėgas išbandys komandos, savo paskutinėse rungtynėse pamokytos lygos silpniausiųjų. Devils - 7:3 nusileido N.Y Islanders, o Flames - 5:2 Atlantos Thrashers. Tačiau jeigu Džersio pralaimėjimą galima pateisinti nenusiteikimu varžybos ir pavadinti 'netyčiuku', Calgario klubas skaudų smūgį gauna jau antrą kartą iš eilės. Prieš tai net 1-6 nusileista Hurricanes klubui.

Šiose varžybose abi komandos sieks rebilituotis. Tačiau Devils turi keletą pranašumų.

Pirmiausia, tai namų arena, kurioje jie žaidžia tikrai gerai. 22 pergalės, 10 pralaimėjimų. O būtent išvykose Calgary patyrė abu savo triuškinamus
pralaimėjimus.
Kitas dalykas - grafikas. Kai Devils šios varžybos bus tik ketvirtosios kovą, Flames jos jau šeštosios. Ir tik vienos žaistos namie, pačią pirmą Kovo dieną. Vėliau - vien išvykos. Prieš šias varžybas, Devils ilsėjosi viena diena ilgiau.

Vartininkas. Džersio vartų sargas, po traumos grįžes Brodeur, iki mačo su Islanders žaidė labai patikimai. Šiandien puiki proga jam reabilituotis - vis tik tai vienas geriausių. Calgario vartininkas Kiprusoff taip pat elitinis ( jei neklystu pirmauja pagal taškus lygoje), tačiau praleisti dviejose varžybose iš eilės atitinkamai 5 ir 6 įvarčius.. Vargu ar galima pavadinti 'fuxu'. Pakeisti Calgaris savo vartininko nelabai turi kuo - atsarginis goalie'is žaidė tik 8 rungtynėse per visą sezoną.

Istorija rodo, kad reabilituotis namie New Jersey moka - paskutinius penkis kartus, kai buvo patirtas pralaimėjimas trimis ar daugiau įvarčių, sekančiose varžybose pasiektos pergalės.

Šiąnakt laukiu Devils reabilitacijos prieš savo žiūrovus primetant neparankų žaidimą formą praradusiems Calgario ledo ritulininkams.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)