Select your timezone: Select
Nano

Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

03/11 01:00
Added 2009/03/11 01:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Goals Under 5.5 (Goals Under 5.5) @-118 6/10 +5.08

Nepaisant to, kad paskutinės dvi Bostono ir paskutinės trys Columbuso varžybos baigėsi Overiais, bookmeikeriai daugiau šansų duoda Underiui, pakeldami koeficientą overiui virš 2. Tam turi būti priežastis.

Susitinka komandos, abi turinčios puikius vartininkus. Bostono Bruins vartus gins Tim Thomas, te praleidžiantis vidutiniškai 2.08 įvarčio. Blue Jackets komandoje tarp virpstų stovės jaunasis Steve'as Mason'as, šį sezoną savo paisordymais nustebinęs daugelį, praleisdamas vid. 2.24 įvarčio, taip pat savo sąskaitoje turintis 8 ShutOutus (varžybas, kuriose varžovus išlaikė "sausus") . Vien jau ši vartininkų akistata reiškia daug.

Abiems komandoms šios varžybos svarbios savaip, taigi motyvacijos stengtis neturėtų pritrūkti. Bruins - grįžti į pergalių kelią, na o Jacketams šiuo metu kiekviena pergalė be galo reikalinga dėl taškų lenktynių playoff'ų link. Abi komandos gerai ginasi. Bostonas išvykose praleidžia tik po 2 įvarčius, Blue Jackets namie - 2.59. Paskutiniame savo susitikime Columbusas sau nebūdingai įmušė 8 įvarčiuis į Red Wings vartus, O NHL taip jau dažnai būna, kad po rezultatyvaus pasirodymo seka daug 'tuštesnis', ypač tai galioja nerezultatyviai komandai kaip Jackets. (20-ta komanda iš 30-ties pagal mušamus įvarčius lygoje).
Kadangi gynybinė komanda žaidžia namuose labai svarbias varžybas, tikiuosi atitinkamų įvykių.

Laukiu gana įtempto, klampaus susitikimo, kuriame svarbiausią vaidmenį atlieka vartininkai, abi komandos neduoda viena kitai progų, dėmesį skiria gynybai.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)