Select your timezone: Select
Nano

Carolina Hurricanes - New York Rangers

03/10 01:00
Added 2009/03/10 01:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Carolina Hurricanes reg. time -0.5 (Carolina Hurricanes reg. time -0.5) @119 5/10 +5.95

Susitinka dvi pastaruoju metu gerą sportinę formą demonstruojančios komandos. New York'o Rangers klubas, vasario mėnesį demonstravęs silpną žaidimą, vėl pradėjo žaisti stipriau, taip, kaip iš jų ir tikimasi. Tam turėjo įtakos ir trenerio kaita. Trys paskutinieji mačai - trys pergalės. Viena jų (vakarykštė) - namie prieš vienus lygos lyderių Bruins (tiesa, pastaruoju metu kiek smukusius). Tačiau šis susitikimas turėjo kainuoti nemažai jėgų, mačas buvo varginantis. Taip pat, Bostono vartuose stovėjo vartininkas Fernandezas, tik ką grįžęs po traumos, ir tai pasimatė kai kuriais jo neužtikrintais veiksmais.

Hurricanes komanda tiesiog apšaudo savo varžovus įvarčiais. Namie iškovotos jau keturios pergalės iš eilės. tarp jų - 6:1 prieš Flames. Sėkmingai sužaista ir prieš Washington Capitals išvykoje - 5:2. Paskutinis Carolinos susitikimas - 9:3 pergalė prieš Tampa Bay - komandos rezultatyvumo rekordo pakartojimas. Bendrai paėmus, per paskutiniuosius savo penkis mačus Carolina įmuša vidutiniškai 4.8 įvarčio, praleisdama dvigubai mažiau. Komanda ant bangos, žaidžia energingai, užsivedusi. Būsimasis varžovas - Rangers - motyvuojantis. Juolabiau, Hurricanes nuo Rangers atsilieka tik vienu tašku. Rangers dažniausiai laimi savo susitikimos gynybos dėka, o būsimasis varžovas, manau, šiai dienai neparankus. Ir geriau paislėjęs, ir stipriai puolantis.

New Yorko sunkus susitikimas su Bostonu, nė vienos dienos poilsiui ir mačas išvykoje su savo žaidimą pajutusiais ir motyvuotais Hurricanes man rodo į Carolinos klubo pergalę šiame mače.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)