Select your timezone: Select
Velnyys

Panellinios - PAOK

01/31 18:00
Added 2009/01/31 18:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Panellinios -13.5 (Panellinios -13.5) @-167 7/10 -7.00

Gal kiek ir drasiai, taciau labai reali siandien lengva ir itikinama Panellinios pergale. Sis klubas siame sezone zaidzia labai gerai, ypac namie kur krito net Panathinaikos klubas, be to pergale buvo itikinama, Panellinios laimejo 84:74. Paskutiniame ture namie jie sutriuskino pagrindini konkurenta del 3 vietos Aris kluba. Uleb taureje paskutinese rungtynese, isvykoje tik po atkaklios kovos pralaimejo Dinamo. Komandos sudetis sukomplektuota tikrai neblogai. Priekineje linijoje zaidzia Radenovic, siam aukstaugiui sis sezoans itin sekmingas. Puikia forma demonstruoja ir Golemac, Ostojic. Ne ka prastesni ir komandos "maziukai": Grundy, Newley, Kalaitzis, Papamakarios. Na isties pajegi sudetis ir svarbiausia komanda demonstruoja labai gera zaidima.
PAOK pries sezona turejo dideliu vilciu pakovoti del 3 vietos, taciau praktiskai viskas zlunga, komanda kamuoja finansines problemos, preita savaite kluba paliko jos du lyderiai: Mulaomerovic kuris grizo i gimtine( Zagreb kluba) ir Vasiliadis. Tai labai rimtos netektys. Uz mazesne alga losia ir Tomasevic, taciau jis nebera toks pavojingas kaip tarkim pries penketa metu. Komandoje nebera ir Wesson kuris buvo atleistas del tvarkos pazeidimu, taciau vel gi tai tik susilpnino komanda. Tiesa komanda papilde Johnsson, taciau nieko ispudingo jis nedemonstruoja ir zaidzia labai vidutiniskai.
Taigi Panellinios turi didziuli pranasuma siandien, pagal zaidejus, plius namu aikste, kur kas geresne forma zaideju ir apskritai demonstruojamo zaidimo. Man cia ju itikinama pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)