Select your timezone: Select
Velnyys

Tau Ceramica - Fuenlabrada

12/07 19:00
Added 2008/12/07 19:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Tau -9.5 (Tau -9.5) @-154 7/10 +4.55

Na apie Tau Ceramica daug kalbeti ir nereikia, tai labai pajegi komanda, bent jau man asmeniskai tai viena pajegiausiu Europoje ir viena is favoritu laimeti Eurolyga ar bent jau patekti i Final4, i kuri patenka jau kelinti metai is eiles. Komanda labai sekmingai pradejo sezona, zaidzia stabiliai ir ispudingai paskutiniu metu, ypac puolime, isimtis butu tik rungtynes ketviirtadieni Eurolygos rungtynese pries Ulker, kurias jie beje laimejo. Rakocevic labai gerai zaidzia si sezona, Splliter po traumos taip pat rungtyniauja labai sekmingai ir mazai truko sia savaite, kad jis butu tapes naudingiausiu turo zaideju Eurolygoje. Labai naudingai zaidzia ir patyres izaidejas, komandos senbuvis Prigioni, tai labai svarbus komandai zaidejas. Teletovic forma taip pat labai gera ir jis kartu su Sppliter labai daug nemalonumu pridaro varzovams, ne tik po krepsiu, bet ir prie tritaskio linijos. Kiek kritusi McDonald forma, taciau pastebimai pagerejas Vidal ir San Emeterio zaidimas, Isopanijos lyogje neprastai zaidzia ir Mickeal, Shakur, na isties labai pajegi komanda, o savo aiksteje jie zaidzia labai sekmingai ir paskutiniu metu triuskina dauguma savo varzovu
Fuenlabrada lygos vidutiniokai, nera net ko lyginti ju su Tau. KOmandos zaidimas paremtas praktiskai ant 5-6 krepsininku, is kuriu isskirciau Oleson, Blanco ir patyrusi aukstaugi Bueno, bet vel gi, tai ne tokio meistriskumo zaidejai ir apskritai komanda kaip Tau ir dar zaidziant isvykoje as nemanau, kad jie sugebetu garbingai pasiprieisnti jiems.

Taip pat verta paimti ir Tau over, sis klubas kaip jau minejau zaidzia ispudingai puolime, per paskutines 5 lygos rungtynes jie aikstes nepaliko nepelne bent 90 tasku, tuo labiau Fuenlabrada greita zaidima propaguojanti komanda, kuri ir pelno gan nemazai tasku, bet nemazai ju ir praleidzia. Susitinka dvi puolima labiau propaguojancios ekipos, tai cia aiskus over ir Tau Ceramica ir manyciau bendras. Bet del taisykliu idesiu tik Tau over, sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)