Select your timezone: Select
Velnyys

Crocodiles - Breakers

11/01 11:30
Added 2008/11/01 11:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Breakers +6.5 (Breakers +6.5) @-154 8/10 +5.20

Na nezinau nelaikyciau Crocodiles sio maco favoritais nors jie ir zaidzia namie. Neskaitant pergales 2 taskais isvykoje pries Dragons, nieko jie ispudingo ir netiketo nedemonstruoja, beje jie Dragons iveike pacioje sezono pradzioje. O paksutiniu metu Crocodiles nezaidzia itin gerai: namie 14 tasku pralaimeta Wildcats, namie vos 2 taskais iveikti Spirit ir isvykoje 13 tasku nusileista Tigers. Komanda tempia Williams, Ellis, Hinder, Rillie ( sis zaidejas garseja kaip puikus snaiperis, taciau siame sezone jis labai prastai atakuoja is toli) ir Robertson. Tai komandos branduolys prie kurio dar galeciau prideti Williamson, Tovey ir Egan, bet ju zaidimas labai banguotas ir retai kada jie suziba. KOmanda nera silpna, taciau tikrai nusileidzia Breakers kurie siemet vel vieni is favoritu laimeti lyga.
Breakers siemet turi labai pajegis sudeti. Penney ir Bruton neabejotinai pajegiausia gyneju grandis lygoje kuri pridaro labai daug nemalonumu varzovams. Penney apskritai rezultatyviausias lygos zaidejas, Bruton atlieka daugiausiai rez. perdavimu ir perima daugiausiai kamuliu lygoje. Pries siu dvieju gyneju prideciau ir Jones kuris labai sekmingai zaidzia siemet ir per rugntynes renka po 15 tasku. Breakers ir priekine linija pajegi: Rickert vienas geriausiu puoleju lygoje, Ronaldson sis sezonas taip pat labai sekmingas kaip ir Forman kuris neretai pakyla nuo atsarginiu zaideju suolelio, taciau jo vidurkis siemet beveik 15 tasku per rungtynes, isties ispudinga. Sie 6 zaidejai siame sezone zaidzia labai gerai, kas svarbiausia stabiliai. Be siu zaideju dar isskirciau Boucher, sis zaidejas gal ir nera labai rezultatyvus, taciau labai naudingas komandai gynyboje. Taip pat pamineciau patyrusi gyneja Henare ir centra Behrendorff.
Breakers neabejotinai pajegesni ekipa ir nors zaidzia isvykoje tikrai labai abejoju, kad si komanda sugebetu pralaimeti daugiau negu 6 taskais, nenustebciau jei jie ir laimetu..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)