Select your timezone: Select
Velnyys

Upim - Solsonica Rieti

11/01 22:00
Added 2008/11/01 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Upim -6.5 (Upim -6.5) @-154 5/10 -5.00

Upim gan nesekmingai pradejo sezona, po 3 turu tik viena pergale, taciau pralaimeta pajegiai Lottomatica ekipai ir paksutiniame ture isvykoje po labai atkaklios kovos Montegranaro kuriuos namie iveikti labai sunku. Taciau siandien neabejoju ju pergale, nes namie jie zaidzia ganetinai gerai. Upim siemet surinko pajegias sudeti, visu pirma is NBA isigytas Bagaric, tiesa labai jau prastai jis pradejo sezona, bet vel gi negalima tiketis, kad taip prastai jis ir zais. Dar vienas puikus pirkinys, tai pernai Olympiakos zaides Woods, kuris labai sekmingai suzaide paskutines rungtynes. Komanda papilde Forte, tiesa jis nezaide paskutinese rungtynese, nes komandos vadovai ji suspendavo ir tiksliai negaliu pasakyti ar siandien jau jis zais.. Sekmingesnio zaidimo tikiuosi ir is Slokar kuris taip pat bent jau iki siol zaide blankiai. Ta pati galeciau pasakyti ir apie Huertas ir kita legionieriu Gordon. Kitu du komandos naujokai Malaventura ir Achara regis po truputi isizaidzia ir demonstruoja geresni zaidima. Is pernai likusiu neabejotinai isskirciau Mancinelli, sis snaiperis labai sekmingai pradejo sezona ir per rungtynes pelno beveik po 20 tasku. Dar is pernai lkusiu isskirciau Lamma ir Cittadini.
Nors Upim ir blankaii pradejo sezona, taciau sis klubas turi rezervu, nes tikrai nesitikiu, kad tokie zaidejai kaip Bagaric, Slokar, Huertas taip ilgai zaistu prastai, siandien manau puiki proga jiems atsitiesti.Be to komanda papilde NBA nepritapes Strawberry, tai isties labai sustiprino komanda ir net neabejoju bus vienas is komandos lyderiu.
Solsonica vis gi namu komanda ir isvykose nezaidzia labai gerai. Be to komanda remiasi 5-6 zaidejai, like labiau statistai ir menkai prisideda prie komandos, o tai didziulis minusas. Be to komanda atleido legionieriu Wilmont, taigi atsarginiu zaideju suolelis dar sumazejo. Solsonica labai sekmingai kovoja del atsokusiu kamuoliu, taciau Sklavos ir Pasco siandien tures rimtus varzovus: 2.17cm Bagaric, 2.10cm Slokar, 2.08cm Achara, 2.07cm Cittadini. Na tikrai Upim turi pajegia priekine linija ir nemanau, kad lengvai leis siausti po krepsiu Pasco ir Sklavos kaip jie tai dare pirmose 3 rungtynese. Is Solsonica dar isskirciau Green, Campbell sie du zaidejai vieni stabiliausiu komandoje, dar pamineciau Gigena, taciau jis zaidzia kiek nestabiliai ir banguotai, taip pat ir Prato.
Nors Upim ir zaidzia banguotai, taciau vis gi ju sudetis pajegesne, kur kas ilgesnis atsarginiu zaideju suolelis, komanda sustiprino Strawberry, zaidzi namie ir butent juos laikau akivaizdziais favoritais ir tikiuosi is ju siandien itikinamos pergales.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)