Select your timezone: Select
Velnyys

Strasbourg - Le Mans

10/17 21:00
Added 2008/10/17 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Le Mans +1.5 (Le Mans +1.5) @-115 5/10 +4.35

Strasbourg pernai turejo prasta sezona, uzimta tik 13 vieta, nors komandoje ir buvo nemazai permainu, bet tai nepadejo..Siemet is ju itin geresnio zaidimo taip pat nesitikiu, nedrisciau pasakyti, kad komanda ir sustiprejo, taip jie isigijo Rush kuris ispudingai suzaide pirmas dvejas rungtynes, taciau tai labai savanaudis zaidejas, per daug piktnaudziauja individualiais veiksmais, ta pati galiu pasakyti ir apie kita legionieriu Allen, butent sie du gynejai pridaro daugiausia nemalonumu varzovams, na dar labai pastebimas ir naudingas komandos pagrindinis dentras Simon ir patyres Prancuzijos rinktines zaidejas Giffa, taciau jo nuopelnai yra butent gynyboje. Taigi sie 4 zaidejai ir yra komandos varikliukas, bet jiems labai truksta kitu zaideju lygiavercio zaidimo, o pzaidziant pries pajegia Le Mans ekipa, tai gali skaudziai atsiliepti.
Le Mans su Nancy laikau pagrindiniais favoritais laimeti lyga, pernai jie beje laimejo, taciau komanda nemazai pasikeite, prarado savo lyderius Clancy, perspektyvuji Batum, taip pat Bogdanovic, Bokolo, Limonad...Na isties rimtos netektys, taciau is dalies komanda rado kuo pakeisti, komanda papilde: Bluthenthal, butent sis zaidejas manau ir bus pagrindinis komandos lyderis, taip pat is Efes Pilsen atejo Spencer, is kitos Turkijos komandos Chase kuris tikrai neblogai isiliejo i komanda. KOmanda dar papilde mums gerai pazistamas Batista kuris labai gerai suzaide paskutines rungtynes, taip pat kitas aukstaugis N'Doye ir Badiane. Komandoje is pernai liko Koffi kuris ir siemet zaidzia efektingai, ypac kovoja del atsokusiu kamuoliu, taciau sis zaidejas turi ir puiku metima. Nemazai tikiuosi ir is labai talentingo ir perspektyvaus Diot. Na isties komanda ganetinai pajegi, be to pasizymi ji gera gynyba ir manau sugebes siandien pristabdyti varzovu lyderius ir iskovos pergale.

Be to man cia nusimato nerezultatyvios rungtynes. Le Mans niekad negarsejo kaip gera puolima turinti komanda, jie labiau akcentuoja gynyba, ju atakos pozicines, niekur neskuba, zaidzia drausmingai ir protingai. Strasbourg taip pat bent jau is pirmu dvieju rungtyniu nepasizymejo geru puolimu, be to ju gynyba irgi nebuvo tokia jau prasta. Na man cia tik under.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)