Select your timezone: Select
BarcaLT

Schalke 04 - FC Barcelona

04/01 21:45
Added 2008/04/01 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Abi įmuš (Abi įmuš) @-111 5/10 -5.00



Pirmosios UEFA ČL rungtynės kuriuose susitinka vokiečių klubas Schalke ir ispanų Barcelona.

Mano pasirinkimas, kad abi komandos įmuš bent po įvartį.

Schalke 04: Nepaisant to, kad favoritu šioje dvikovoje yra laikomas FC Barcelona klubas, Schalke klubo fanų ir žaidėjų nuotaikos pakilusios ir jie pilni tikėjimo. Manau apie motyvaciją šnekėti net neverta. Vokiečių klubo treneris spaudos konferencijoje pažymėjo, kad Barcos silpniausia šiam momentui grandis yra ginyba, todėl manau butent šituo jie ir stengsis pasinaudot. Su puolėjais pas Schalke viskas tvarkoje - Asamoa ir Kuranhi šiandiena galės rungtyniauti.

FC Barcelona: Per paskutinias septynias rungtynes Barca sugebėjo praleisti net penkiolika įvarčių, o išvykose demonstruojamas žaidimas tikrai neispudingas. Bet Barca ir Afrikoje Barca, ir nors šiandien rungtynėse nedalyvaus praktiškai visi pagrindiniai puolėjai (be jau žinomų netekčių Rijkaardas šnekėjo, jog nežais Eto'o, kuris per treniruote vos nesusimušė su Henry), Barca turi kuom pakeisti šiuos puolėjus. Betkokiu atveju ne ta komanda Barcelona, kuri net ir išvykos rungtynėse užsispaustų į ginybą, juolab kad čia jin akivaizdus favoritas. Į Vokietiją palaikyt savo komandą atvažiuoja 1 384 katalonų sirgalių.

Išvados: Barca atvažiuoja laimėti ir manau dauguma sutiks, kad įvartis iš jos pusės labai tikėtinas, tuo tarpu Schalke klubui pralaimėti nėra baisu, komanda betkokiu atveju pasieke gana nemažai, todėl laukiu atviro futbolo ir bent po įvartį iš kiekvienos komandos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)