Select your timezone: Select
BarcaLT

Metalurg Donetsk - FC Kharkiv

03/23 15:00
Added 2008/03/23 15:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Metalurg under 1.5 (Metalurg under 1.5) @120 8/10 +9.60



Ir vėl esu nustebintas tokiam duodamam koeficientui, tik ši karta jau Ukrainos lygos rungtynėse, kuriose susitinka dėl išlikimo kovojantys Metalurg ir FC Kharkiv klubai. Tikiuosiu ir šį kartą man pasiseks.

Kaip jau minėjau, abu klubai kovoja dėl išlikimo ir abėjom komandom šios rungtynės yra labai svarbios. Absoliučiu favoritu bukai kažkodėl laiko Metalurg ekipą, tačiau visiškai su tuom nesutinku. Pirmas faktas toks: per visą istoriją Metalurg ekipai taip ir nepavyko nei karto laimėti prieš savo rytojaus varžovus. Iš viso jie sužaidė 5 rungtynes, iš kurių 2 laimėjo FC Kharkiv, o 3 sužaistos lygiom. Tokie rezultatai patys už save kalba koks nepalankus varžovas Donetsko klubui yra Kharkiv. Per 5 rungtynes Metalurg sugebėjo įmušti į Kharkiv vartus tik 3 įvarčius.

Prieš šias rungtynes komandų pasiruošimas taip pat skirtingas. FC Kharkiv ekipa visa savate ruošėsi butent šiom rungtynėm ir butent šiam varžovui, o tuo tarpu Metalurg daug laiko skyrė taurės varžyboms prieš Dynamo, ir žinoma po rungtynių su Ukrainos super klubu prarado labai daug jėgų. Tiesa atrodė Metalurg dvikovoje su Dynamo gan neblogai, tačiau teigiamo rezultato taip ir nepasiekė.

Dar viena Metalurgo problema tai diskvalifikuotas gynėjas Bulut, kurį pakeisti komandai nėra kuom, nes komandoje deficitas krašto saugu.

Kas liečia statistiką, idomus faktas tas, kad Metalurg jau nuo Rugsėjo 21 dienos negali įmušti per vienerias rungtynes daugiau negu vieną įvartį, o dar idomesnis faktas, kad lošiant prieš gerai besigynantį FC Kharkiv, bukai duoda net 1,85 koficientą už Metalurgo under 1.5. Žinoma ta serija turi kažkada nutrukti, bet vargu ar tokiose rungtynėse. Apskritai Metalurg per paskutinias 10 rungtynių sugebėjo įmušti tik 5 įvarčius, Kharkiv sugebėjo praleisti 10.

Mano rungtynių vizija tokia: lygaus meistriškumo futbolas, tačiau aikštės pranašumas slopinamas nuovargiu ir šiokiomis tokiomis problėmomis su sudetimi, bei labai nedaug įvarčių, todėl renkuosiu FC Kharkiv draw or win su puikiu koeficientu ir Metalurg under 1.5. Sekmės!

p.s. patikimesnis variantas FC Kharkiv fora +1 Omnibete su 1.65 koeficientu.



18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)