Select your timezone: Select
BarcaLT

Zarya - Metalurg Zaporizhya

03/22 15:00
Added 2008/03/22 15:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title draw (draw) @190 4/10 -4.00

Lugansko klubas "Zarya" namų arėnoje priimą pernikščius skriaudikus iš Zaporozhje Metalurg ekipą. O skriaudikai jie dėl to, kad pirmą susitikimą "kukliai" laimėjo 3-0.

Šiemet Zarya nesugebėjo dar nei karto laimėti, sužaista lygiom su Arsenalu ir pralaimėta prieš Chernomorec ir Dnipro ekipas. Gal ne tiek stebina tie pralaimėjimai prieš stiprius klubus, kiek tragiškas Zarya žaidimas. Jeigu išvykoje su Arsenalu komanda dar parodė neblogą futbolą, tai paskutiniai susitikimai sako apie tai, jog Lugansko ekipa dabar tikrai ne geriausioje formoje.

Metalurg - stiprus vidutiniokas, užimatis 7 vieta ir jau nebegalintis pakilti į čempionato aukštumas. Šiemet per 3 varžybas iškovojo 2 pergalės namie, ir garbingai nusileido išvykos rungtynėse Dynamo ekipai 2-1. Jeigu žiurėti į pirmą šių komandų susitikimą tai Metalurg buvo visa galva pranašesni už savo varžovus.

Situacija tokia, kad Zarya jau nebėra kur trauktis ir jiems reikia rinkti taškus norint išlikti aukščiausioje lygoje. Po šito susitikimo laukia sunkios varžybos su Karpaty ir Shakhtar klubais, ir jeigu su Karpaty principingoje dvikovoje galima tikėtis visko, su Donetsko komanda iškovoti bent tašką bus labai sunku. Problema tame, kad varžovas pajėgumu pranoksta Zarya ekipą, ir tikrai neatiduos 3 taškų be kovos. Galimybes kartais nesutampa su norais ir mano akimis Zarya nėra pajėgi iškovoti pergalę prieš stipresnį Metalurg, o Metalurg nėra tiek jau stiprus, kad išvykoje nugalėtų motyvuotus Zarya futbolininkus. Ir tegul nugalės taika! 😁 sekmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)