Select your timezone: Select
BarcaLT

Almeria - FC Barcelona

03/16 20:00
Added 2008/03/16 20:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title under 2.5 (under 2.5) @1.850 8/10 -8.00



Susitinka sezono atradimas Almeria ir pastaruoju metu labai blankią formą demonstruojanti Barca.

Almeria: Komanda užima aštunta vieta La Ligoje ir tai tikrai nemažas pasiekimas. Šioms rungtynėms Almeria ruošesi labai kruopščiai ir stengsis padaryti viską, kad šiandiena nugalėtų viną stipriausių ispanijos klubų. Kad tą jie yra pajėgus padaryti Almeria jau irodė laimėdama prieš Realą 2-0. Almeira sudetyje rungtynes praleis Akasete ir Paunovic. Pagrindinio gynėjo netektis kiek blogina Amerios padėti, tačiau komandos ginybai gali pavydėti visi Ispanų klubai išskirus Realą ir Barcą. Netektis žymi, tačiau nepalyginama su Barcos netektim.

FC Barcelona: 2 iš eilės pralaimėjimai Primeroje... Senokai jau Barca neleisdavo sau tokių prabangų. Dabar jie turi laimėti, ypač žinant jog Realas vakar nesugebėjo iškovoti nei taško rungtynėse su Deportivo. Tačiau norai ne visada sutampa su galimybemis. Traumuotu suoliukas Barcoje labai ilgas... Prie traumuotų Messi ir Yaya, bei diskvalifikuoto Zambrotta prisidėjo Deco, Ronaldinho ir Dos Santos. Taip pat kolkas negali rungtyniauti Marquez. Iš geresnių naujienų tai tai, kad galės žaisti Puyol ir pasveiko Oleguer, nors pastaruojo pasveikimas nemanau kad kažkaip gerina Barcos padeti. Žodžiu ir taip nieko nuostabaus paskutinius turus nedemonstruojanti Barca dabar dar labiau nusilpninta.

Almeiria be to, kad labai mažai praleidžia ir muša labai mažai. Nors Barca ir turi problemų ginyboje, nemanau kad Almeria sugebės įmušti daugiau nei vieną įvartį. Apie Barcos puolimą šioms rungtynems daug šnekėti neverta. Žinoma lieka Henry ir Eto`o, bet ir jie pastaruoju metu nieko ispudingo nedemonstruoja. Nemanau kad rungtynes bus rezultatyvios. Taip pat galbut daug kam nieko nesakantis faktas, bet manau vis gi verta ji paminėti: rungtynėm teisėjaus arbitrų brigada iš Madrido.

Kaip Barcos gerbėjui nesinori tikėti, kad Barca šiandien nepaims 3 taškų, tačiau viskas linksta link to. Tuo tarpu Almeria irgi ne tas klubas, kuris lengvai nugalėtų Barca net savo aikštelėje. Todėl renkuosiu šių komandų bendrą underį ir lygiasias.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)