Select your timezone: Select
prixz

Indiana Pacers - Atlanta Hawks

04/07 01:00
Added 2014/04/06 20:28 | 0 thanks
  • Yes: 23.3%
  • No: 36.7%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 30

Pick: Atlanta Hawks (Hawks +8.5) @-118 10/10 +8.50

Ne nu va čia tai filmas... Pažiūrėjau kofus,maniau vaidenasi. Pasirodo ne. Bukai,kreipiuosi į jus.. Gerbiamieji,perėjot gal į lošėjų pusę ? 😄 Nerealu. NBA! Indiana Pacers - Atlanta Hawks! Pasirinkimas Hawks +8.5! Easy money ir visa kita.. Griebkit!
Pacers šiuo metu - tragedija. Šūdų meduoliai. (neįsižeiskit jei yra kas palaikot juos). Aišku čia lyginant su sezono pradžia. Išvykose klubas atrodo kaip Pasvalio pagrindinės mokyklos komanda,bet apie tai nesiplėsiu. Šiandien jie namuose. Namuose taip,klubas laimi,tačiau jau taip steni tas pergales,kad net baisu žiūrėt. Žaidimas nesiklijuoja,klubo viduje yra tikrai nemažai konfliktų ir kodėl jie tokie sitprūs favoritai aš nesuprantu. Gal vadinsit mane debilu,bet tarkim paskutiniai 10 mačų namie.. 8 pergalės, 2 pralaimėjimai. OHO! Atrodo gražu.. Okey,pakalbėkim apie rezultatus tada. Pergalės : +20 vs LA , +5 vs Bucks , +3 vs Jazz , -2 vs GSW , +11 vs Celtics , +9 vs 76ers , +11 vs Bulls , +1 vs Heat , -26 vs Spurs ir +8 vs Pistons. Okey. Kur čia gražumas ? Na gal solidu +1 vs Heat tarkim. +11 vs Bulls gal.. Kas toliau ? Bucks,Jazz,Pistons,76ers.. Medinukų lygis,o kovota iš paskutinių dėl pergalės. Aš čia tikrai nematau nieko solidaus. Beje kas liečia konfliktus,tai turbūt žinot Hill - Stephenson konfliktą. Tai daug pasako apie įtampą komandos viduje.
Hawks šis mačas labai svarbus. Ant kulnų lipa Knicks,kurie tikrai turi gerus šansus kovoti dėl aštuoneto. Hawks forma irgi nekažką,bet čia tik ne tokią forą duot su Pacers galimybėmis,nusiteikimu. Čia nusiteikimas,noras bus Hawks pusėje. Naujų traumų nėra,pakovos paukštukai.. Krč,tingiu čia aiškintis 😄 Vienareikšmiškai Hawks šiandien! GL. Heiteriai,nevarkit komentaruose 😄

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)