Select your timezone: Select
prixz

Juventus - Prienai

04/02 18:30
Added 2014/04/02 15:42 | 0 thanks
  • Yes: 43.8%
  • No: 31.3%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 16

Pick: Juventus (Juventus +4.5) @-118 7/10 -7.00

Sveiki. Šiandien LKL ir už akių kliūna šis mačas. Juventus - Prienai. Pasirinkimas Juventus +4.5.
Man ši fora atrodo labai reali ir jei kažką galima rinktis šiame mače susijusio su pergalėm/forom,tai čia tik Juventus. Kodėl namuose +4.5 ? Taip,Tonybet laimėjo LKF taurę. Tačiau ten ir noras ir užsivedimas ir motyvacija daug didesnė. Žalgiris,Rytas. Klubai,kuriuos nugalėti visada labai malonu šiek tiek silpnesnio rango varžovams. Plius tai yra paskutinė turnyro stadija ir jame atidavus daug jėgų norisi tik vieno - aukso. Bet nereikia pamiršti,kad čia Prienai atidavė tikrai paskutinias jėgas. Rotacija klubo nėra labai jau plati ir per dvi dienas sužaisti tokius mačus yra labai sunku. Pusfinalis buvo šiek tiek lengvenis. Finale tuo tarpu reikėjo net ir pratesimo. Po pergalės aišku to nuovargio nejauti,tačiau praėjus visai euforijai jis tikrai pasijaučia. Dar klausimas kiek laiko žaidėjai šventė.. 😄 Šeškus tuo labiau tas treneris,kuris nevengia pašvesti gan stipriai. Dar vienas minusas prieniškiam,kad po tokių pergalių galimas šioks toks atsipalaidavimas su sąlyginai ir už save silpnesniais varžovais. Tačiau būtent Juventus aš nenuvertinčiau. Kodėl ? Trumpai apie juos.
Juventus paskutiniu metu demonstruoja tikrai gerą krepšinį. Ypač namuose. Per paskutiniuosius 10 mačų visuose frontuose pasiektos 8 pergalės ir patirti 2 pralaimėjimai. Tarp tų pergalių buvo ir pergalė prieš tuos pačius prienus +3 BBL. Dar kiek anksčiau Prienams tam pačiam BBL namuose buvo nusileista 1 taško skirtumo. Tad kodėl dabar tokie kofai pasakyti aš negaliu. Prienai žaidžia taip pat neblogai,bet yra ir duobelių. Pralaimėjimai Šiauliams 20 taškų skirtumu. Du kartus nusileista Ppž 8 ir 7 taškų skirtumais. Na ir paskui sekė pergalė prieš Tartu Rock išvykoje. Gražu. Aišku dar gražiau jau daug apkalbėtas LKF final4.
Nieko nebandau įtikint,kad čia Juventus tikrai laimės,pats renkuosi jų forą ir manau,kad šansų pakankamai daug. Sėkmės ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)