Select your timezone: Select
prixz

Manchester United - Bayen Munich

04/01 21:45
Added 2014/04/01 11:18 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 6.7%
  • No Opinions: 26.7%
  • Voted: 15

Pick: Bayen Munich (Bayern laimės nepraleidęs įvarčio.) @175 8/10 -8.00

Sveiki. Na šiek tiek su rizika,bet manau kofas vertas tos rizikos,todėl bandau. UEFA ČL. Mačas MU - Bayern. Pasirinkimas. Bayern klubas laimės rungtynes nepraleidęs nei vieno įvarčio. Ir čia ne balandžio pirmosios pokštas 😄
Daug nekalbėsiu,nes ir taip visiems viskas akivaizdu. Paminėsiu kelis rezultatus ir žaidimą namuose bei išvykose atitinkamai.
Manchester United EPL yra išvykų komanda. Įdomiai skamba 😁 Namuose per 16 mačų 22 įmušti įvarčiai,19 praleista. Klubas 9 pagal šį rodiklį. Išvykose per tiek pat sužaistų mačų santykis 30-19. Ir klubas 1 pagal tokius skaičius. Labai jau įdomu. Užteks paminėti,kad namie klubas sunkiai randa savo žaidimą ir tarkim su Liverpool sužaidė 0-3. Su Manchester City 0-3. Nesugeba pasipriešinti rimtesniem klubam.
Šiandien jų tvirtovę aplankys svečiai iš vokietijos. Bundesliga laimėtojai mano akimis šiame sezone yra favoritai laimėti ir ČL,todėl sakykime šiandien susitinka dvi skirtingo kalibro ekipos. Bayern svečiuose (na aišku ir namuose) praleidžia retai. Fantastiškas puolima,nereali gynyba. Šiandien svečiai valdys rungtynes,net neabejoju tuo ir todėl MU neturės net progų muštį tą įvartį. Aišku kaip minėjau visko būna,bet kofas vertas rizikos manau. Ir ta rizika nėra labai jau didelė. Galiu pasakyt,kad MU seku visą sezoną ir tikrai netikiu,kad jie gali turėti šansų čia.
Galima pasakyti ir tai,kad MU gynyboje neturės jokių šansų. Robben,Ribery. Paminėsiu būtent juos. Kas turi šansų MU gynyboje bėgti paskui šiuos žmones ? Na nežinau. Rafaelis vienas gal turi galimybę spėti. Turėjo ir Evra,bet šiandien jo nebus,todėl žaidimą valdys maži,greiti bayern klubo saugai. Nereikia pamiršti kad ir Mario Gotze. Žodžiu,daug pasakot,bet esmę supratot.. Kas labai prieš nestumkit. Mano nuomonė tokia ;] Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)