Select your timezone: Select
prixz

Galatasaray - Real Madrid

03/07 20:00
Added 2014/03/07 15:11 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Over (Galatasaray over 73) @-118 8/10 +6.80

Eurolyga. Rungtynės Galatasaray - Real Madrid. Pasirinkimas namuose žaidžiančių Galatasaray over 73.
Visų pirma toks pasirinkimas dėl komandos,kuri yra kitoje barikadų pusėje. Real. Ekipa pasižymi uraganišku puolimu,tačiau gynyboje kartais pritingi ir tikrai neatiduoda ten visų jėgų.
Galatasaray tuo tarpu taip pat mėgsta žaisti gan greitai. Ekipos žaidimui diriguoja Arroyo,kuris žaidimo nestabdo kada to nereikia daryti. Real klubas overiui vienas palankesnių varžovų. Aišku,gal sakysit logiškiau tada imti bendrą overį,nes ispanai turėtų pervažiuot turkus,tačiau aš taip nemanau,laukiu tikrai gan įdomios kovos ir tikiuos,kad viskas spresis ketvirtame kėlinyje.
Galatasaray namuose gali mesti daug,tai žinom. Ekipai tokio totalo nepavyksta pasiekti gan dažnai,bet tada kai yra žaidžiama su komandom,kurios labiau susitelkia gynybai,o ne puolimui. Kaip pvz Anadolu Efes,Cska,Kuban eurolygoje. Turkijoje Tofas ir panašūs varžovai. Kitus,kur komandos tikrai nepasižymi labai jau gera gynyba galatasaray meta ir meta daug. Tarkim į Maccabi krepšį įmesta 84 taškai. Į žalgirio 90 eurolygoje. Turkijoje į Aliaga Petkim ir Turk Telekom atitinkamai 94 ir 89 taškai. Potencialo puolime tikrai daug.
Real tuo tarpu praleidžia tikrai ne taip jau ir mažai. Ypač išvykose. Paskutiniai mačiai eurolygos žaidžiant išvykose. Nuo Cska praleista 85. Nuo Kuban 74. Ispanijoje Valladolid 83 , Laboral 74 ir net tokie kaip La Bruixa d\'Or sumetė sakyčiau NET 69. Galatasaray tikrai gali mesti daugiau ir šiandien būtent to iš jų aš ir laukiu. Sėkmės ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)