Select your timezone: Select
prixz

EA7 Emporio Armani - Panathinaikos

02/27 21:45
Added 2014/02/27 00:45 | 0 thanks
  • Yes: 38.1%
  • No: 26.2%
  • No Opinions: 35.7%
  • Voted: 42

Pick: Panathinaikos @100 6/10 -6.00

Na antram EL mačui renkuosi EA7 Emporio Armani - Panathinaikos mačą. Daug galvojau,bet priėjau išvados,kad Panathinaikos bet kokia kaina bandys pasiimti čia pergalę,todėl ir eisiu su jais.
Visų pirma labai trumpai apie Emporio Armani žaidimą. Ekipa pavirto tikra komanda,o ne indvidualistų susibūrimu. Tai pastebim turbūt visi ir dėl to ginčytis neverta.Komandos žaidimo kreivė pakilo aukštyn,bet tai tikrai nenustebino. Turint tokią (tikrai neblogą) sudėtį prastai rungtyniauti negali. (Nebent esi Anadolu Efes 😄). Armani top16 etape savo grupėje yra geriausia komanda žaidžiant namuose. Keturios pergalės iš keturių. Turbūt visi atsimenat +30 vs Oly 😁 Netikėta,gražu,įspūdinga. Tačiau analizuojant mačą vieniems viskas sekės,kitiems viskas fatališkai nesisekė. Paskui pergalės prieš Unicaja,Fener ir Laboral. Fener vienintelis atrodytų rimtesnis varžovas,tačiau jų žaidimas išvykose - tragedija. Pergalės prieš Unicaja ir Laboral taip pat nebuvo kažkokios įspūdingos,tiesiog klubas padarė tai,ką ir turėjo padaryti. Armani nuostolių neturi,žais pilna sudėtimi.
Panathinaikos.. Na,sunkūs laikai atėjo. Turbūt galima taip pasakyti ane ? Ir šiuo metu pasimatys kas yra kas ir kokia ta Panathinaikos komanda iš tikro yra. Ekipa antra,turi keturias pergales. Tiek pat turi ir Armani bei Olympiacos. Po tris turi Malaga ir Fenerbahce Ulker. Sunki padėtis,inirtinga kova ir būtent dėl to aš čia renkuosi Pao. Ekipa su daugiau patirties,daugiau mastymo aikštėje. Sakyčiau ir daugiau charakterio. Žaidimas nėra blogas. Spragų yra,tačiau jos pataisomos ir aš tikiu,kad dabar,pačiu svarbiausiu momentu ekipa pradės rinktis pergales. Klubas prarado R.Curry. Tačiau ši netektis neturėtų labai įtakoti jų žaidimo,o štai klubą papildęs Zach Wright manau tikrai pastiprins komandą,suteiks jai daugiau energijos. Reikia Pao pergalės. Kitu atveju klubas stipriai pablogins savo situaciją grupėje ir tada jau galima laukti nemalonumų. Tai tiek. Aš su Panathinaikos pergale šiame ture 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)