Select your timezone: Select
prixz

Laboral Kutxa - Unicaja

02/27 21:45
Added 2014/02/27 00:05 | 0 thanks
  • Yes: 51.7%
  • No: 21.7%
  • No Opinions: 26.7%
  • Voted: 60

Pick: Laboral Kutxa (Laboral pergalė pagr. laikas) @-154 7/10 -7.00

Sveiki. Atėjau čia,tikėjaus jau bus kažkas užmetęs Laboral,o aš antrą kartą to paties nededu. Bet man pasisekė 😄 Draugai,Laboral Kutxa - Unicaja. Pasirinkimas mano akimis 9/10. Sportas yra sportas,bet tokio nepaimti jau būtų nusikaltimas. Tuoj papasakosiu kas,kaip ir kodėl :
Išsirinkau mačą,kurio tikrai nežiūrėsiu,nes tikrai nebus labai įdomu. Veiksmo vieta - Vitoria. Čia visiškas grupės nevykėlis Laboral klubas. Ekipa iki šio mačo yra iškovojusi vos vieną pergalę ir patyrusi jau šešias nesėkmes. Vienintelė pergalė pasiekta būtent su Unicaja klubu išvykoje 79-93. Atrodė,kad klubas tikrai rimtai nusiteikęs na bent jau nervus patampyti favoritams,tačiau pagalvojau ir praėjo. Šiai dienas klubas duobėje,negali rasti pergalių kelio,tačiau būtent šis mačas jiems tą padės padaryti. Apie netektis. Laboral praradusi kelis svarbius krepšininkus,tačiau ir pasipildė nejuokingai. Komandoje traumas turi Lamont Hamilton , Peppe Poeta. Ekipą paliko ir į Puerto Riką žaisti iškeliavo Walter Hodge. Tačiau! Ekipa daug kam netikėtai pasipildė NBA ex žvaigžde Lamar Odom. Aišku čia klausimas kaip jam seksis įsilieti į ekipą čia europoje ir tokioje sezono stadijoje,bet aš manau,kad tiek šilto ir šalto matęs Lamaras neturės vargo bent jau prisitaikant. Tai vat jo jau tikimasi rungtynėse prieš Unicaja.
Dabar apie Malaga. Klubas rimčiau kabinasi į ketvertą geriausių. Sunku,tačiau kabintis reikia. Juk dėl to ir žaidžiama,kovojama. Šiame mače atrodo jie turėtų turėti galimybę užsikabinti ir iškovoti ketvirtą pergalę (beje dabar santykis trys pergalės ir keturi pralaimėjimai). Bet aš labai abejoju,kad taip bus. Išvykose Unicaja sekas gan prastai. Viena pergalė dviem taškais prieš turkų grybus (atsiprašau jei kas palaikot) Anadolu Efes. Ir tada viskas.Stabdis. Kažkaip sunku tikėti,kad Unicaja ir išvykose pradės žaisti. Taip,Laboralą pažysta labai gerai,tačiau pats Laboralas pažysta tą pačią Unicaja,todėl nuo to geriau nebus nei vieniems nei kitiems. Apie netektis. Unicaja ekipa pagaliau sulaukė pasveikusio Earl Calloway. Trūkumas jo matės ir tai natūralu. Parkeliavo jis,tik klausimas kokia bus jo sportinė forma. Nemanau,kad pati geriausia. Bet yra daug minusų. Su ekipa ir Vitoria nekeliavo traumas patyrę. Fran Vazques , Sergio Vidal bei Rafa Hettsheimer. Nuostoliai rimti,o galvojant ir apie tai,kad krito priekinė linija pas Unicaja,o Laboral pildosi Odomu...
Na galvokit patys aišku,čia tik mano nuomonė,mano pamastymai. Kaip bus parodys pats mačas,bet aš čia neabejotinai su Laboral pergale per pagrindinį laiką.
Sėkmės,draugai,kas su manim ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)