Select your timezone: Select
prixz

Olympiacos - Manchester United

02/25 21:45
Added 2014/02/25 15:59 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 46.7%
  • Voted: 15

Pick: X (draw) @225 6/10 -6.00

Daug galvojau,pergalvojau ir nusprendžiau,kad kaip ir Zenit - BVB taip ir Olympiacos - MU pasidėsiu draw.
Pradžiai apie komandų prognozuojamas sudėtis :
Aikštės šeimininkai : Roberto, Manolas, Marcano, Salino, Holebas, N’Dinga, Maniatis, Dominguez, Fuster, Campbell, Olaitan. Šeimininkų prognozuojama sudėtis tokia. Manau tokią pat sudaryčiau ir pats iš esamų žaidėju. Aišku truks čia Mitroglu,kuris persikėlė ir Fulham ir beajejo Saviola,kuris taip pat negalės padėti šiandien savo komandai.
Manchester United : De Gea; Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Carrick, Fletcher; Valencia, Rooney, Young; Van Persie. Čia aišku nėra Juan Mata,tačiau jis negali padėti ekipai Čempionų lygoje. Nėra ir Phil Jones,Johny Evans ir Nani.
Kalbant apie komandas,turbūt visi žinom,kad Olympiacos žaidžia daug brandesnį futbolą. Graikijoje užsitikrinta pirmoji vieta,todėl dabar visas jėgas ekipa gali atiduoti ČL kovoms. Pirmas mačas namuose ir jame aišku misija įmušti ir nepraleisti. Tačiau manau bus truputį kitaip. Olympiacos bandys laimėti žinant MU žaidimą,ju formą ir panašiai. Oly namuose juda tikrai labai neblogai (nekalbu apie Graikijos pirmenybes,nes ten paprasčiausiai konkurentu nėra labai jau rimtų). Šneku apie ČL grupę,kurioje klubas atrodė tikrai gražiai. Stebėjau jų žaidimą ir tikrai stebėjaus kaip jie sugeba žaisti. Taip,galit sakyt gavo rimtesnį varžova (PSG) ir pralaimėjo apgailėtinai 1-4. Tačiau su tuo pačiu PSG išvykoje žaidė kaip lygūs su lygiais. Aišku padėtį lengvino Verratti gauta raudona kortelė,bet klubas įrodė,kad gali žaisti ir žaisti labai gerai. Ekipa nepralaimi jau 19 rungtynių iš eilės. Per tuos 19 susitikimų Olympiacos mušė 49 įvarčius,o praleido tik 8,kas byloja jog komanda turi daug potencialo visoje aikštėje.
Apie Manchester United taip neišsiplėsiu. Turbūt daugelis Jūsų sekat įvykius EPL ir žinot MU galimybes net ir su daug menkesniais varžovais. Svečiai iš anglijos šiandien žais ant lygiųjų,tuo net neabejoju,nes atsakomos rungtynės namuose ir ten jie turės daugiau šansų.
Lygiosios futbole slidus dalykas,bet įvertinau visas aplinkybes ir manau,kad bandyti šiandien galima būtent tokį varianta. Sėkmės ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)