Select your timezone: Select
prixz

Zenit Petersburg - Dortmund

02/25 19:00
Added 2014/02/25 12:02 | 0 thanks
  • Yes: 30.8%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 46.2%
  • Voted: 13

Pick: X (draw) @260 6/10 -6.00

Na ir šiandien mano antrasis pasirinkimas iš futbolo pasaulio. Čempionų lyga Zenit - Dortmund. Daug kas greičiausiai nesutiks,bet kiekvienas turim savo nuomonę. Aš pats sergu už BVB,bet šiandien leisiu sau pabūti pesimistu šiokiu tokiu ir pasitenkinčiau tikrai klubo lygiosiomis. Pasirinkimas Zenit nepralaimės. Šiokie tokie pamastymai kodėl renkuosi būtent rusus :
Zenit yra antras klubas rusijoje po Lokomotiv Moscow,bet šias ekipas skiria tik įvarčių santykis.Rusai senokai žaidė oficialų ir kažkuo reikšmingą mačą,todėl koją galėtų pakišti nebent žaidybinė stoka. Tačiau abejoju dėl to,nes klubas turi tikrai aukšto lygio futbolininkų ir turėtu jie susitvarkyti su jauduliu. Treniruotės vyksta,komanda būna kartu ir pirmasis mačas namuose. Čia didžiulis pliusas,nes čia Zenit žaidžia neblogai. Yra kelios traumelės ir jos yra pakankamai nemalonios. Greičiausiai šiandien aikštėje Zenit gretose nematysime Cristian Ansaldi ir Danny,kurie paprastai rungtynes pradeda starte tačiau patyrė traumas draugiškame mače su Bate Borisov. Tikrai nebus aikštėje Roman Shirokov,tačiau čia bus kuo jį pakeisti.
Na,o BVB situacija daug daug blogesnė.. Klubas savame čempionate neblizga,šiuo metu užima tik trečią poziciją,jau 20 taškų atsilieka nuo čempionato lyderio Bayern. Klubą labai jau stipriai griauna traumos. Ekipoje šiandien tikrai nematysime Iikay Gundogan,Neven Subotic,Jakob Blaszcykowski,Sven Bender. Ant klaustuko buvo Robert Lewandowski,tačiau panašu,kad šis galės žaisti. Klausimų yra ir dėl Hummels,tačiau jo bent jau tikimasi aikštėje. Po traumos niekaip nepavyksta rasti savo žaidimo ir Marco Reus,o jis ekipos geriausias kūrėjas. Ką reiškia traumos mes matėme paskutiniame Bundesliga ture išvykoje su Hamburg,kuriems buvo nusileista 3-0. Hamburg tai buvo pirmoji pergalė po 8 jei neklystu nesėkmių iš eilės.
Na aš nematau čia BVB ryškių favoritų. Tikiuosi lygaus,atkaklaus mačo ir labai tikiuosi,kad bent jau lygiosiomis pavyks baigti rungtynes. Rezultatą spėčiau 1-1.
O čia Jums prognozuojamos sudėtys. Zenit Petersburg : Yuri Lodygin; Domenico Criscito, Nicolas Lombaerts, Tomáš Hubočan, Aleksandr Anyukov; Konstantin Zyryanov, Axel Witsel, Viktor Fayzulin; Andriy Arshavin, Solomon Rondon, Hulk.
Borussia Dortmund : Roman Weidenfeller; Marcel Schmelzer, Mats Hummels, Sokratis Papastathopoulos, Lukasz Piszczek; Sebastian Kehl, Nuri Sahin; Marco Reus, Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang; Robert Lewandowski

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)