Select your timezone: Select
prixz

Blazers - Timberwolves

02/24 04:00
Added 2014/02/24 01:37 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Timberwolves @140 5/10 -5.00

Nusprendžiau visiems nemiegantiems parašyt apie šį mačą savo mintis.Gal kam pagelbėsiu apsisprendime 😁 Blazers - Timberwolves ir šią naktį vienareikšmiškai einu su vilkais.
Portlandas penktas vakarų konferencijoje,tačiau dar toli gražu neužsitikrinęs vietos tame aštuonete. Aštunti Mavs ir šiuos klubus skiria kelios pergalės. Žinant,kad čia yra NBA,tos pergalės yra niekis. Memphis truputi paliktas toliau,tačiau jiems taip pat visi šansai dar pakovoti dėl vietos tame aštuonete,todėl Blazers negali nė trupučio atsipalaiduoti. Šiame mače eičiau su jais,tikrai. Tačiau yra problemėlė. Ekipa iki kovo mėnesio bent jau turės verstis be savo lyderio LaMarcus Aldridge ir ši netektis jiems gali kainuoti labai nemažai. Klubo forma šiuo metu taip pat nėra aukščiausiame taške,todėl šansų matos jiems dar mažiau šią naktį.
Kalbant apie Wolves,tai klubą pražudė sezono pradžia,kai komandą nežmoniškais tempais retino traumos. Tačiau klubas sugebėjo atsitiesti ir dabar dar net turi galimybių kovoti dėl pirmojo aštuoneto vakarų konferencijoje. Formos šiuo metu taip pat įspūdingos nėra,tačiau kiek stebiu jų rungtynes atrodo geriau mano akimis negu Portlandas. Šiandien į aikštelę gal išbėgs ir Pekovic ir Kevin Martin,o Blazers neturint Aldridge bus nepaprastai sunku stabdyti galingą vilkų priekį.
Viską apmasčius ir apgalvojus nelenda į galvą kita mintis,tik kaip Timberwolves pergalė,todėl su jais eisiu šį kartą. Patikimumas ne pats aukščiausias,nes nėra visu šimtu procentų aišku dėl Martin ir Pekovic,bet daugiau galimybių,kad jie bus,todėl surizikuosiu. Sėkmės kas su manim.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)