Select your timezone: Select
prixz

West Brom - Fulham

02/22 17:00
Added 2014/02/22 12:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 100.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: Fulham (Fulham nepralaimės) @112 5/10 +5.60

Gerą dieną,draugai. Šiandien šeštadienis. Rytas sunkus,galva sunku pakelt po penktadienio.. Bet šiandien EPL ir tai viena iš geriausių progų užsidirbti pinigoo 😄 Taigi mačas West Brom - Fulham. Pasirinkimas : Fulham nepralaimės. Labai trumpai paaiškinu kodėl toks pasirinkimas :
Kalbant apie West Brom,tai ekipa beabejo šiandien reikėtu pergalės. Jie ant bedugnės krašto,17 pozicija. 24 taškai. Lygiai tiek pat turi Sunderland,tačiau pastarieji turi dar ir rungtynes atsargoje.. Nekokia West Brom padėtis.. Tačiau kitas dalykas. Reikia laimėti ir klausimas ar gali laimėti yra du labai skirtingi dalykai. West Brom tris pastarasias rungtynes namuose sužaidė lygiosiomis ir tikrai su daug rimtesniais klubais. Chelsea,Poolis,Everton. Tačiau jie tokie jau yra. Šį sezoną iš visų top klasės klubų atiminėja taškus,tačiau su savo rango varžovais sužaidžia ne taip gerai. Kalbant tik apie namų rungtynes,tai Norwich 0-2 , Crystal Palace 0-2.. Hull 1-1. O čia klubai su kuriais žaidžiant namie reikėtų imti 3 taškus. West Brom muša mažai ir stipriem ir silpniem. Neabejoju,kad šiandien bus tas pats ir klausimas ar WBA išvis įmuš.
Na,o apie Fulham galima kalbėti ir kalbėti,bet nesiplėsiu. Ekipa pačiame turnyrinės lentelės dugne,bet iškart po transferų lango pasakiau,kad ši komandą bent jau šį sezona iš EPL nekris. Laikas pradėti tvirtinti mano žodžius. Komanda neabejotinai pasistiprino ir nors buvo daug tragiškų rezultatų tiek namuose tiek išvykose dabar to neturėtume matyti. Ekipa susistiprino aikštės viduryje,o to pasekoje tiek gynybai tiek puolimui daugiau galimybių,kurias Fulham tikrai išnaudos.
Šiandien bandau eit su jais,tikiu,kad ir laimėt gali šias rungtynes,bet kai uz x2 2.12 koef,tai su daug mažesne rizika atlieku šį statyma. Sėkmės,gero savaitgalio. ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)