Select your timezone: Select
prixz

EA7 Emporio Armani - Unicaja

02/20 21:30
Added 2014/02/19 23:59 | 0 thanks
  • Yes: 56.3%
  • No: 12.7%
  • No Opinions: 31.0%
  • Voted: 71

Pick: EA7 Emporio Armani (Armani pergalė pagr, laikas) @-172 8/10 +4.64

Eurolyga. Turbūt laukiamiausios dienos savaitėje. Šį kartą mačas,kuris iškart patraukė akį. Emporio Armani - Unicaja. Pasirinkimas tik vienas. Emporio armani pergalė per pagrindinį rungtynių laiką. Trumpi pastebėjimai ir pamastymai :
Emporio Armani su kiekvienomis rungtynėmis vis labiau panašėja į komandą. Pradžioje sezono žiūrint ant popieriaus surinkta nebloga komanda,tačiau rezultatai toli gražu ne tokie. Sunkiai įsibėgėjo,bet dabar įsibėgėjo ir apsukų nemažina,o panašu,kad jas tik didina. Italijoje šiek tiek nestabiliai atrodo Armani,tačiau EL patvirtina jog žaisti gali su visais. Namie jie žaidžia su dviguba energija visada,todėl čia vargo būti neturėtu. Pergalė prieš Fenerbahce Ulker,Laboral,Brose ir panašiai.. Gera kova su Real,kuris tuo metu dar neturėjo pralaimėjimų (man atrodo 😄). Išvykose taip pat kovoja iki galo ir su visais. Pralaimėjimas Anadolu Efes vieno taško skirtumu,kai Zoran Planinič pataikė iš savo aikštės pusės. -10 nuo Barcelonos,tačiau visas rungtynės komanda žaidė pasakiškai gražiai. Nenusisekė galas,Barca įrodė,kad yra stipresni,tačiau Emporio sukovojo labai ispūdingai. Banchi teigė,kad rungtynėms su Malaga visi krepšininkai yra pasiruošę,todėl nepaimti jų čia būtų nusikaltimas.
Kalbant apie Malaga.. Na taip,klubas parodė,kad gali žaisti praėjusiame ture,kai nuo kelio nušlavė Panathinaikos. Tačiau rungtynės buvo namuose,Pao vertėsi be Gist`o. Lasme grybavo visą mačą. Daug kas nesisekė ir to pasekoje galutinis rezultatas toks didelis Unicaja naudai ir gavos. Unicaja namie gali ir gali nemažai,tačiau išvykose klubas nėra toks ispūdingas. Gali pralaimėti bet kam. O žinant Armani areną,tai šansų ispanams čia šviečiasi labai mažai. Plius Malaga dar neturės turbūt Earl Calloway,todėl jiems bus tik dar sunkiau mesti kovą aikštės šeimininkams. Vienareikšmiškai čia Emporio Armani. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)