Select your timezone: Select
NAKO1

Sloboda Uzice - KK Konstantin Nis

05/17 19:30
Added 2013/05/17 12:01 | 0 thanks
  • Yes: 55.6%
  • No: 3.7%
  • No Opinions: 40.7%
  • Voted: 27

Pick: KK Konstantin Nis (KK Konstantin Nis) @111 8/10 -8.00

Puikus pasiūlymas iš Serbijos krepšinio lygos. Abiejos komandos pagal iškovotas pergales yra vienos iš silpniausių lygoje , bet pagal žaidimą koks jis yra šiuo metu jaučiamas tiesiog milžiniškas pranašumas KK Konstantin Nis komandos pusėje. Lyginant sudėtis , taipogi sustygiuota geriau. Puikiai į komandą įsiliejo Milovanas Savičius , kurį sunku stabdyti net lentelės lyderiams , yra labai perspektyvaus jaunimo Gudzičius , Veličkovičius , šie žaidėjai sugeba draskyti nervus net ir Partzanui ar Crevnai Zvezdai , tai buvo parodytą ne vieną kartą šiame sezone ir jeigu būtų šiek tiek didesnis biudžetas ir patirties stygiu,s komanda būtų visai kitoje pozicijoje turnyrinėje lentelėje.

Šiandienos varžovas yra išretintas traumų ir tai pastebima su kaupu. Nežmoniškais skirtumais pralaimima visiems išeilės , sugebėta pralaimėti 33 taškų skirtumu net ir Metalac Koteks , kurie turi viso labo viena pergalę daugiau. Apie lygos lyderius net nekalbu , Partizanas net leisdamas antrą sudėtį sugebėjo Sloboda Uzice pervažiuoti 48 taškų skirtumu. Lyginant šios komandos sudėtį , be Alesandro Vasičiaus šiuo metu nėra kam žaisti , nes svarbus vietinis Serbas Jevtovičius turėjo problemų su sveikata , tad kritusi jo forma ir aikštėje praleidžiamas laikas. Kiti vietiniai žaidėjai nepatempia 40 minučių kaip reikia žaisti prieš stipresnes komandas.

Tarpusavyje šios komandos jau buvo susitikusios prieš mėnesį ir pergalę rezultatu 79-59 iškovojo KK Konstantin Nis klubas , turėdami pranašumą tiek ir pagal atovotus kamuolius tiek ir pagal metimo procentą. Žinant dabartinę padėtį ir kaip apgailėtinai žaidžia Sloboda Uzice, čia be jokios abėjonės reikia rinktis KK Konstantin Nis pergalę su padoriu koeficientu.

Tikiuosi šiuo įvykiu reabilituosimės po sunkios vakar dienos. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)