Select your timezone: Select
supertips

Barcelona - Real Madrid

01/12 19:00
Προστέθηκε 2022/01/12 10:50 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 57.1%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 42.9%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Real over 1.5 @1.720 8/10 +5.76

Rungtynės dėl super taurės neutralioje aikštėje Saudi Arabia.

Real šiuo metu daug stipresnė team. Nematau, kaip krizėje esanti Barcelona galėtų pasipriešinti Realui. Atėjus Xavi žaidimas tikrai pagyvėjo, bet problemos niekur nedingo. Xavi iš Barcelona B pakviestas jaunimas tikrai stengiasi, tačiau problemos tiek puolime, tiek gynyboje niekur nedingo. Barcelonai sunkiai sekasi pelnyti goals. Dar sunkiau sekasi gintis. Barcelona prasileidžia beveik kiekvienas rungtynes. Barca prasileido 8 rungtynėse is 9 vadovaujant Xavi. Barca klysta ir daug.

Net tokį silpną puolimą turinčios Osasuna ir Elche scoreo po 2 goals. Braca prasileido net nuo III lygos teams Linares. Šiuose rungtynėse Barcai taip pat negales padėti pagrindines sudėties centro gynėjas Garcia. Ir taip silpna Barcos gynyba bus dar silpnėsne.

Real: puolimas tikrai puikus. Real muša ir muša daug. Čempionų lygoje 14 goals per 6 rungtynes. 2.3 per rungtynes. Spain Laliga 45 per 21 rungtynes. 2.15 per rungtynes.

Kaip matome Real vidutiniškai pelno over nei 2 goals per rungtynes. Per paskutines 15 rungtynes Real 12 kartu muso 2 ir over goals. Taip, buvo 0:0 su Getafe autobusu išvykoje sausio 2, bet ten kalte reikia versti motyvacijos stokai ir prieš tai buvusioms šventėms.Paskutiniame mace buvo įveikta Valencia 4:1
Benzema vis dar vienas bettersių puolėjų. Atrodo, kad žmogus ne sensta, o jaunėja. Laliga - 17 goals, Cempionu Lyga - 5
Benzema padėjėjas Vinicius Junior taip pat puikios formos 12 goals Laliga. Paskutinėse rungtynėse su Valencia jie su Benzema muso po 2 ivarius.

Paskutinėse 4 rungtynėse prieš Barca Real laimėjo ir visose muso 2 ir over goals. Ši Barcelona silpniausia per daugelį metų. Daug silpnesne nei praeitu metu, kuri pralaimėjo Realui abu kartus 2:1

Kad ir super taurė neturi dideles reikšmės, tačiau rungtynėms prieš Barca Realas atras motyvacijos ir noro nugalėti ir padaryti tai užtikrintai. Laukiu 2 ir over Real goals.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)