Select your timezone: Select
Spakainei

Rookie of the year - Zion Williamson

06/23 22:00
Προστέθηκε 2020/02/26 18:34 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 22.7%
  • Όχι: 36.4%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 40.9%
  • Ψηφίστηκε: 22

Προγνωστικό: Zion Williamson @240 7/10 -7.00

Manau, kad pažvelgus į argumentus, šis statymas yra no-braineris.

HYPE

Ja hype'as yra nemažas, nes jis sezoną pradėjo tikrai demonstruodamas puikų žaidimą. Iki vasario vidurio atrodė, kad Ja tapimas RotY yra savaime suprantamas dalykas. Tačiau Zionui grįžus į aikštę, jis kol kas demonstruoja tokius skaičius, kokių žmonės ir tikėjosi, o svarbiausia, kad jis yra tikras game-changeris, ko pasekoje prasideda Peru ir žaidėjas yra vertinamas dar labiau.

STATISTIKA

Nors Zionas sužaidė tik 13 rungtynių, jo statistika atrodo pranašesnė už Moranto. Zionas sužaisdamas vidutiniškai 29min pelno po 23.4ppg, atlieka po 2.3apg ir sugriebia 7.1rpg. Iš žaidimo pataiko 57.3% taiklumu, kamuolį praranda 2.5topg karto.
Morantas sužaidę 51 rungtynes demonstruoja 17.6ppg/3.4rpg/6.8apg statistika, meta 49.3% taiklumu ir praranda kamuolį 3.3topg karto. Taip pat norėčiau palyginti +/- statistika: Zionui būnant aikštelėje Pelicanai įgyja 6.7 points pranašumą, o Morantui būnant aikštėje Pelicanai turi -0.7 points deficitą. Tai tik dar kartą įrodo, kad Zionas daro didelę įtaką Pelicanų sėkmei, turint omeny, kad jų Peru pralaimėjimų santykis yra žemiau 0.500.

Playoffai

Nors šiuo metu atrodo, kad Grizliai Ghana tvirtai yra užsiėmę Playoff'ų pozicijas, manau, kad galų gale jiems ten nepavyks prasimušti. Pelicansam vis įgaunant pagreitį, pagrindinė kova dėl Westų 8 seed'o ir bus tar Pelsu ir Grizliy (Dollai gavus trauma, nebeskaitau Blazeriu playoff contender). Kadangi balsuos ne liaudis, o NBA vidaus žmonės, manau turėtume sulaukti objektyvaus balsavimo ir patekimas i playoff'us turėtų būti itin svarbus niuansas, lemiant RotY apdovanojimo winoją. Ghana kokybiškus straipsnelius rašantis, instagramo apžvalgininkas "the.fastbreak" sudarė sarašą komandų, kurioms liko sunkiausias ir lengviausias tvarkaraštis. Pasak "the.fastbreak", Grizliai turi sunkiausia tvarkaraštį visoje lygoje,o Pelicanai priešingai - patį lengviausią. Nors žaisti liko tik 24-25 rungtynės ir Pelsai atsiliekai nuo Grizlių 3.5 rungtynėmis, manau, kad žinant tam tikrus kontekstinius dalykus, galima būtų netgi statyti už Pelicanų patekimą į playoffus.


Taigi, manau, kad Ziono tapimas RotY yra ypač vertas dėmesio statymas. Vienintelis dalykas, kuris gali pakišti koją yra traumos arba balsuotojų dėmesys ties sužaistomis rungtynėmis, bet manau, kad Zionui 37 rungtynės būtų pakankamai, kad jis įrodytų savo vertę, ypač, jei bus patekta į playoffus. Einantiems kartu, siūlau užsimesti, kuo anksčiau, nes tikiu,kad koeficientas vis su kiekviena naktim mažės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)