Select your timezone: Select
Ronaldo7

Burnley - Southampton

08/10 14:00
Προστέθηκε 2019/08/03 11:25 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 45.5%
  • Όχι: 27.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 27.3%
  • Ψηφίστηκε: 11

Προγνωστικό: Κάτω (1.5) @3.200 6/10 -6.00

Sitas teams bettersiai apibudintu manau toks apibrezimas: jos nera pagrindines kandidates i relegationa tik del to, kad isslaike epl periods sezonus ir is tv pinigu gali nusipirkti brangesniu zaideju. Problema tik ta, kad Peru bet daznai bet ka. Ok galima ir nesutikti, sakyti, kad burnley laikosi savo vizijos, tikrojo anglisko vadovelinio futbolo. Tik gaila, kad prie naujosios kartos treneriu England (kurie nebera anglai ir apskritai anglai nebera paklausi preke kaip treneriai rinkoje) tuos vadovelius pravartu butu deginti. Zinoma, juokauju, knygu juk deginti negalima 😁.
Burnley turbut unikaliausias laiko nepajudintas produktas, gal kiek mano aptartasis brighton turi kazka panasaus, bet viena, tai jie gyvena prie juros, kur vejai ipucia kitokiu prieskoniu i ju zaidima, antra jie turejo ir esminiu taktiniu skirtumu. Bet nezinau, kaip tai keisis, nes siemet po 5 metu pakeite mano megstama treneri ir pastate angla. Newcastlas kazka panasaus demonstruoja, bet ju puolejai skiriasi, todel puolimas yra kitoks. Sheffield demonstruoja gera gynyba, bet jie tai dare trimis gynejais ir ju taip pat tranzicija i puolima yra kitokia. Norwicha pazistu undersiai, todel sezono metu darysiu isvadas. Taigi galime sakyti burnley yra unikaliausia team savo zaidimo stiliumu. Taciau tas stilius praejusiais metais neveike. Tai buvo ziauriai overine team, kaip jiems net 45 scoreti (6-7 vt nuo galo) ir net 68 praleisti. Southamptono skaiciai panasus, taciau jie ir negarsejo kaip autobuso vairuotojai. Manau akivaizdzios klaidos burnley zaidime bus taisomos ir taisomos greitai, nes toks antras sezonas gali garantuoti ir vieta reglatione. Apie pirkinius galiu pasakyti lygiai nieko, nei parduota nei nupirkta kazko gero. Tuo tarpu southamptonas pardave Matt Targeta uz 15 Mio ir tai man yra protu nesuvokiamas dalykas. Sis fullbackas puikiai jungdavosi i puolima ir ypatingai gerai crossindavo. Turejes anksciau traumu, praejusi sezona susitvarke, ir manyciau turejo zaisti netgi over nei tai dare. Mano nuomone, tai bus siu metu stealas premier lygoje. Taigi dar labiau susilpnintos opcijos puolime.
Tikeciau niuraus anglisko futbolo pirmajame mace, su labai atsargiu zaidimu. both teams tikisi startuoti smagiai ties siuo macu, tai manau atsargos bus labai daug. Cia likti su 0 points bothems teams atrodytu tragedija.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)