Select your timezone: Select
Ronaldo7

Bournemouth - Sheffield Utd

08/10 14:00
Προστέθηκε 2019/07/26 14:41 | 4 ευχαριστούμε
  • Ναι: 19.0%
  • Όχι: 38.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 42.9%
  • Ψηφίστηκε: 21

Προγνωστικό: Sheffield Utd Νίκη ή Ισοπαλία (+0.5) @2.000 7/10 +7.00

Cia England Premier lygos rungtynes, tiesiog opcijose kazkodel dar neideta lyga, tai adminai tikiuosi ides ir bus pakoreguota.
Sheffield Utd tiek biudzetu, tiek sudetimi atrodytu bus visiskas autsaideris ir isbaladotas is lygos panasiu stiliumi kaip Huddersfield. Bet reiktu nepamirsti, kad tas pats huddersfieldas isslaike lygoje pora metu, bet mano nuomone klubas aiskios vizijos neturejo, o ir sukurti stipraus tipinio anglisko futbolo klubo jiems nepavyko. Na bent jau tokio, kuris isslaikytu auksciausioj divizijoje.
Priesingai i lyga ieina Sheffield United, kurie bus vyriausia team lygoje. Ir tai ne ant popieriaus, o tai realiai zaidziantys vyresnio amziaus zaidejais. Praietu metu smogiamaji flanga sudare ir islike siam sezonui zaidejai: McGoldrik(31), Sharp(33), Duffy(33), saugai: Stevens(27), Fleck(27), Norwood(28), Baldock(26), Gynyboj Basham (31) ir jaunesnieji ne tik gynybos bet ir teams zvaigzdes O'Connell ir Egan 25 ir 26, ir jaunasis vartininkas is United. Prie viso to pridejo dar over patirties i gynyba pasikviesdami Jagielka is Everton.
Komandoje dauguma zaideju ne pirmi metai ir nemazai tokiu, kurie su ja kovojo dar trecioje England divizijoje. Primenu, kad gan greita suoli padare is League One ir Premier lyga si team. team turi gan aiskia vizija ir komplektuojasi aplink futbolo branda jauciancius zaidejus. Mano nuomone galime tiketis, kad jie ines tikro anglisko futbolo i sparciai besikeiciancia premier lyga.
Bournemouthas jau isitvirtino premier lygoje, taip pat staigiai ir greitai atsiradusi team, taciau tas progresas stipriai suletejo. Praeiti metai 14 vieta, kaip visada nemazai traumu. Si sezona tiketina irgi prades be daug svarbiu zaideju. Nepaisaint to jokiu rimtu ejimu vis dar rinkoje, turi isigije pora zaideju is championshipo, taciau taip pat pora zaideju prarado. Jokiu esminiu zaideju neisigijo, taigi sunku nuspeti kaip spres praejusi sezona kamavusias problemas. Zinoma, team auganti, taciau kalbant apie season opening game, manau turi cia realiu galimybiu del points pakovoti lygos debiutantas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)