Select your timezone: Select
alon

Cremona - Trento

01/20 19:45
Προστέθηκε 2019/01/19 14:37 | 3 ευχαριστούμε
  • Ναι: 36.4%
  • Όχι: 9.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 54.5%
  • Ψηφίστηκε: 22

Προγνωστικό: Trento (be OT) @225 7/10 +15.75

Per didelis čia koeficientas man atrodo, kai Cremona bus vis dar be savo rezultatyviausio žaidėjo Drew Crawford (18tšk). Be jo sužaidė jau 3 rungtynes, per kurias iškovojo 2 Peru namuose. Bet both jos prieš silpnas teams - Torino apskritai turbūt antra blogiausia Italy šiemet, o paskutiniame ture Reggiana vertėsi praktiškai be pusės pagrindinės rotacijos žaidėjų, kuri ir pilnos sudėties yra viena blogiausia išvykų team.

Trento teams pagrindas jau ne pirmus metus žaidžia kartu, plius dabartinis treneris jau eilę metų treniruoja šią komandą. Taip pat Trento team dažnai antroj sezono pusėj pradeda demonstruot geresnius rezultatus Italy, kai baigia pasirodymą Europos turnyruose. Trento toks "juodasis arkliukas" Italy, kuris nesurenka ant popieriaus Peru geros sudėties, bet team visados turi 'charakterį' ir per pastaruosius sezonus dažnai prasibrauna iki pusfinalių. Jinai tokia team, kuri gali pralaimėt prieš silpnesnes, bet laimėt ir prieš lygos favoritus. Beje paskutiniame pralaimėtame mače prieš Brindisi vienas pagrindinių paidėjų Dustin Hogue tesužaidė 10minučių ir susitraumavo, tačiau šiame susitikime jau žais. O tai mane verčia tikrai pabandyt imt čia jų Peru.

Cremona grynai nuo puolimo (trečia rezultatyviausia lygos team) ir ypač 3PT priklausoma team, kuri išmeta oversiai visoje lygoje. Trento nėra ant tiek begalviškai beganti team, kuri gali ir gynyboje sujudėt. Jei Cremona nemėtys geru procentu iš žaidimo, jiems čia turėtų būt tikrai sunku žaist prieš dabartinius varžovus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)